po to zby bylo wiadomo kiedy byla zrobiona fotka ;-), no chyba ze masz mozliwosc zrobienia zdjecia z jutrzejsza gazeta juz dzisiaj- innymi slowy dowod czasowy
po to zby bylo wiadomo kiedy byla zrobiona fotka ;-), no chyba ze masz mozliwosc zrobienia zdjecia z jutrzejsza gazeta juz dzisiaj- innymi slowy dowod czasowy
Termin był narzucony bo oddech chyba gdzieś wyjechał. W sumie mogło być dowolne. A że rozczarowanie - no coż. Ja zbyt wielu pomysłów na to nie miałem, a ten co miałem zrealizowałem - swoją drogą wizje zbliżoneTrudno raczej coś rewelacyjnego z gazetą wymyśleć
![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Tematem bitwy była gazeta wyborcza. A termin to już zupełnie inna sprawa, narzucony bo jeden z uczestnikow wyjezdzal i wracal 15.I wieczorem. Gazeta każdego dnia wygląda inaczej więc musiałybyć z tego samego dnia. Oddech nie zdążył 16'tego więc jest z 17'tego - i tyle![]()
Hmmm trochę rozczarowuje ten battle, jedynka wygląda na lepszy kadr i pomysł ale nie zgadzam się, że GW jest do d...
Nie mniej pomysły nie rzucają na kolana, rozmawiając z oddechem liczyłem na coś bardziej ambitnego, chociaż temat nie jest aż tak łatwy jakby mogło się wydawać.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Skończy się battle, to się wypowiem.
postawiłem na 1 technicznie lepsze. Generalnie spodziewałem się innych kadrów, przedstawiających gazetę w "lepszym świetle", ale to spojrzenie też jest ok. bo daje sporo do myślenia. Myślę, że taka forma ukazania gazety to jest poniekąd odzwierciedlenie nie tylko wartości tej gazety czy też jej treści, a głównie podsumowanie sytuacji politycznej w kraju
Głownie o tym się obecnie czyta, tak sobie myślę![]()
![]()
Z mojej strony gratuluję zwycięscy![]()
Errrm... po raz kolejny myślę, że w ankietach battle powinna być dodakowa opcja "żadne"![]()
No cóż, zawsze możesz nie głosować ?