Szukam konkretów na temat technik focenia obiektywem Canon 100-400/4.0-5.6 L IS USM. Może ktoś podrzuci?
Szukam konkretów na temat technik focenia obiektywem Canon 100-400/4.0-5.6 L IS USM. Może ktoś podrzuci?
my piloci przelecimy cały świat
Tablice testowe?
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jeżeli robisz zdjęcia samolotów to lekcja Muflona jest podstawą. Tutaj koledzy będą zaraz wydziwiać. Zapraszam do rejestracji na www.forum.spotter.pl Znajdziesz tam dział foto w którym można spytać o wszystko. 100-400L to moje podstawowe szkło i chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami.
FOTOINKWIZYTOR
Marantz - Chętnie posłucham co mozesz powiedziec o tym szkle. Szybki AF? Dokladny AF? Jak Ci sie pracuje przy 400mm? Potrzebny wtedy statyw/monopod czy IS pomaga na tyle aby na 400mm nie bylo rozmazane zdjecie?
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
Oceń sam"Zdziś", jeszcze ciepłe, na szybko z jpega :-D 350mm, 1/20s, crop jakieś 60% kadru
A czy nie latwiej bedzie poczytac troszke o nim we wczesniejszych watkach a potem zadawac pytania? Uwierz mi, ze na swoje zagadki znajdziesz tam odpowiedz ;-)
Niby lepiej, ale czasami lepiej jest znac kilka opinii.
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?