miałem kilka naprawdę udanych kadrów, drogą eliminacji wybrałem dwa, jednak zdecydowałem się na pokazanie tego, dla mnie jest ono wyjątkowe
miałem kilka naprawdę udanych kadrów, drogą eliminacji wybrałem dwa, jednak zdecydowałem się na pokazanie tego, dla mnie jest ono wyjątkowe
5d II | 50/1.4 | T 28-75/2.8
Ależ mnie tu dawno nie było... Co prawda Canona nie używam już od pół roku, ale mam szczególny sentyment do tego forum, wszak tutaj pierwsze swoje zdjęcia pokazywałem
Ciężko wybrać najlepsze zdjęcie 2006 roku, szczególnie że ostatnich kilka miesięcy wiele mnie nauczyło. Powstało też mnóstwo różnych zdjęć. Zdecydowanie z wielu z nich jestem zadowolony, co znacznie odróżnia ten rok od poprzedniego. Szczególnie, gdy mówimy o drugiej połowie tego roku.
Zdjęcie, które pokażę powstało pod koniec października, na warszawskich Powązkach. Nie wiem czy jest najlepszym jakie do tej pory zrobiłem, ale z pewnością jest jednym z lepszych. Tak myślę...
dlugo mnie nie bylo... i tak jak Eddie mam sentymet do tego forum.
moze nie najlepsze zdjecie ale je lubie.
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Uprasza się o stosowanie się do zasad opisanych w pierwszym poście ;-)
najlepsze co w tym roku mi sie przytrafiło i przed 4 dniami mi sie urodziło a fotka nie najlepsza, ale za to przed godzinka zrobiona..![]()
To i ja sie dokładam. Tegoroczna mgła z końca listopada, kiedy to samoloty nie latały, a ja zakupiłem nowego, pachnącego 400D :-)
Tą lubię najbardziej, lekka mgła i ok. 100km/h, szkoda że nie miałem jeszcze obecnego sprzętu.
Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z