A ja mam wrażenie że najlepszy grip jest do 350 .... ten od 30 jest za szeroki ...
A ja mam wrażenie że najlepszy grip jest do 350 .... ten od 30 jest za szeroki ...
Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300
To nie delta, więc zapytuję - ktoś ma lub macał?
http://www.allegro.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any.
używałem delty do 350tki byłem z niej bardzo ale to bardzo zadowolony
Sęk w tym, że gripy do 350 i 20/30 są różnej wielkości, co ma ponoć wpływ na ich ,,zachowanie'' pod body. Czy ktoś z userów delty lub tego gripa, do którego link wkleiłem może podzielić się refleksją?
hmm Delta zrobila juz 11000 zdjec i nadal zyje, wyeliminowałem wszystkie problemy i juz mam spokoj z nim , czekam az sie zepsuje cos![]()
Niedźwiedź, ty to prawie nowego gripa z tej Delty zmajstrowałeś
Powinni się dowiedzieć jakiego racjonalizatora mają pod bokiem i wypłacić ładne honorarium za wskazówki. Nadal mam kurde dylemat, czy 300 za zmiennik, czy prawie 500 za oryginała, różnica duża....Ale ewentualna odsprzedaż zamiennika to raczej ciężka sprawa. Z oryginałem łatwiej. Tylko z drugiej strony po diabła sprzedawać gripa? Już raz tak zrobiłem, bo kasy potrzebowałem na szkło i wiem, że jak teraz kupię to tylko razem z body pójdzie na sprzedaż.