Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Jaki obiektyw?

press
    Guest

Domyślnie Jaki obiektyw?

witam.. przegladnalem wszystko i szczerze mowiac nie wiem na co sie zdecydowac... potrzebuje szklo do reportazy.. najlepiej z dolna granica 17.. jasny lub z IS w rozsadnej cenie... ( nie stac mnie na eLke za 6,000)...
    bede wdzieczny za jakakolwiek pomoc

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Pytanie podstawowe do jakiego body ?? ale jezeli dolna granica 17 to chyba 17-40 4,0L jeżeli ma byc to jedyne szkło - kosztuje ok 2500zł

Uzależniony Awatar Blindseeker
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie szkiełko

Cytat Zamieszczone przez press Zobacz posta
    witam.. przegladnalem wszystko i szczerze mowiac nie wiem na co sie zdecydowac... potrzebuje szklo do reportazy.. najlepiej z dolna granica 17.. jasny lub z IS w rozsadnej cenie... ( nie stac mnie na eLke za 6,000)...
    bede wdzieczny za jakakolwiek pomoc

Albo Tamron 17-50/2.8....ew. Tamron 17-35/2.8-4, ale tu mniejszy zakres ogniskowych, wiec jak to ma byc jedyne szklo, to troche za malo.
    Zaleta - cena o polowe nizsza niz Canon 17-40.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Myślę że w tym: http://canon-board.info/showthread.php?t=17605 wątku znajdziesz sporo informacji na interesujący Cię temat.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

press
    Guest

Domyślnie

Wielkie dzieki ... z tego co wynalazlem to chyba skusze sie na tamrona... mam nadzieje ze to dobra decyzja.. ale poszukam jeszcze opinii
    dzieki raz jeszcze i pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów