No przeciez... zauwazylem....
Jest fajnie![]()
![]()
![]()
pozdr.
No przeciez... zauwazylem....
Jest fajnie![]()
![]()
![]()
pozdr.
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
Tego nie wiedziałemZamieszczone przez krecio
Krecio - nie chcę być upierdliwy, ale dośc dokładnie czytałem wszystko (chyba) co na tym forum na temat nowego softu napisano. Ale, że jestem człowiekiem pracującym - czasem na prawdę może mi coś umknąć i mogę czegoś nie wiedzieć.Zamieszczone przez krecio
Raport z frontu:
Procedura przeprowadzona bezbłędnie - aparacik gada po naszemuNawet nie wiedziałem, że tak niewiele trzeba aby żonę uszczęśliwić :P
Teraz po wszystkim rzeczywiście mi świta że coś gdzieś było napisane aby startować z wersji GER, ale człowiek po całym dniu za biurkiem poprostu miewa zaćmienia.
Niniejszym zatem dziękuję wszystkim za uwagę i pomoc
Zdroofka
Andrzej
Sheriff, nie szukaj zaczepki bo nie o Ciebie chodzilo :wink::wink:
A jak juz Ci tak zalezy to mogles oprocz softu zassac takze manuala w pdf i tam juz wszystko bylo jak na talerzy wlacznie ze screenami z LCD aparatu![]()
![]()
![]()
Chyba mlodym zonkosiem jestes jesli wierzysz, ze tylko takie drobiazgi potrafia uszczesliwc zone. Moja jak rok temu jej pokazalem gdzie trzeba przycisnac zeby zrobilo sie "pstryk" to juz aparatu mi nie oddala. Ale specjalnie nie bolalem nad tym bo nastepnym moim krokiem (krokami) bylo udanie sie do sklepu po dSLR'a. Zacznij juz skladac na drugi![]()
![]()
pozdr.
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
Oj - nie szukam zaczepki tylko tłumaczę moje paux-pass (czy jak się to tam pisze)Zamieszczone przez krecio
Zassałem, poczytałem, ale jak teraz sobie przypominam - nie było tam napisane kategorycznie aby zmienić język. Ale najważniejsze, że wszystko naprawiłem.Zamieszczone przez krecio
5 lat stażu to chyba faktycznie nie za wiele :P, ale jak wcześniej pisałem - to Ona mnie przekonała do zmiany softu. Dla mnie wersja ENG była wystarczająca.Zamieszczone przez krecio
Moja jak dorwała się do aparatu to się oderwać nie mogła...Zamieszczone przez krecio
Na całe szczęscie nie jest to jedyny aprat w domu.
Zdroofka
Andrzej
Piec lat powiadasz.... Znaczy jeszcze Cie oswaja. Zadne gadanie pt. zachowaj czujnosc itp. nie pomoga...
A o aparcie to juz zapomnij. Wiem co mowie. W koncu po cos ten soft kazala Ci wgrac![]()
![]()
![]()
Milego ogladania tfurczosci Szanownej Malzonki![]()
![]()
![]()
pozdr.
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
I tu byla ta najwazniejsza roznica... gdyby zalozyl nowy watek z takowym pytaniem to dostalby tylko ochrzan w stylu "jest juz taki watek" albo "sciagnij instrukcje instalowania tego firmware", i znowu zaczelaby sie pyskowka jakie to z nas-moderatorow chamy niemyteZamieszczone przez Tomasz Golinski
.
Gratuluje koledze Sheriffowi bycia pozytywnym przykladem jak odrobina myslenia i prawidlowego formulowania oraz umieszczania pytan poprawia komunikacje i nastroj na forum 8) .
Eee - no bez przesady, znamy się niemal ze szkolnej ławy, więc już ją sobie odpowiednio "wytresowałem"Zamieszczone przez krecio
![]()
![]()
![]()
Fakt, ale na całe szczęście umiem podsycać jej inne zainteresowania, nie będzie aż tak źle.Zamieszczone przez krecio
Hehehe - dziękujęZamieszczone przez Vitez
W końcu po coś się do tych szkół przez lata chadzało :P
Zdroofka
Andrzej
hmmm,ok jestem tu nowy,czy moge dowiedziec sie jak dostac sie do forumowego downloadu?z gory dzieki pozdrawiam
Chwilowo (?) download ma urlop ;-)
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000