Strona 4 z 28 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 273

Wątek: 300D po polsku

Początki nałogu Awatar krecio
    Miasto
    Piastów

Domyślnie

No przeciez... zauwazylem....
    Jest fajnie
    pozdr.
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Sheriff
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krecio
    4. PO SCHACKOWANIU NIE DOTYKAJ NICZEGO W MENU JEZYKOWYM BO ZAWSZE APARAT BEDZIE SIE WIESZAL!!!!!!!!
    Tego nie wiedziałem

BTW, Tomek, a propos dzisiejszej "pyskoweczki" to akurat jest kliniczny przyklad braku "czytelnictwa". Ale dzieki za TAKA reakcje.
    Krecio - nie chcę być upierdliwy, ale dośc dokładnie czytałem wszystko (chyba) co na tym forum na temat nowego softu napisano. Ale, że jestem człowiekiem pracującym - czasem na prawdę może mi coś umknąć i mogę czegoś nie wiedzieć.

Raport z frontu:
    Procedura przeprowadzona bezbłędnie - aparacik gada po naszemu Nawet nie wiedziałem, że tak niewiele trzeba aby żonę uszczęśliwić :P

Teraz po wszystkim rzeczywiście mi świta że coś gdzieś było napisane aby startować z wersji GER, ale człowiek po całym dniu za biurkiem poprostu miewa zaćmienia.

Niniejszym zatem dziękuję wszystkim za uwagę i pomoc

Zdroofka
    Andrzej

Miasto
    Piastów

Domyślnie

Sheriff, nie szukaj zaczepki bo nie o Ciebie chodzilo :wink: :wink:
    A jak juz Ci tak zalezy to mogles oprocz softu zassac takze manuala w pdf i tam juz wszystko bylo jak na talerzy wlacznie ze screenami z LCD aparatu
    Chyba mlodym zonkosiem jestes jesli wierzysz, ze tylko takie drobiazgi potrafia uszczesliwc zone. Moja jak rok temu jej pokazalem gdzie trzeba przycisnac zeby zrobilo sie "pstryk" to juz aparatu mi nie oddala. Ale specjalnie nie bolalem nad tym bo nastepnym moim krokiem (krokami) bylo udanie sie do sklepu po dSLR'a. Zacznij juz skladac na drugi
    pozdr.
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Sheriff
    Guest

Domyślnie

nie szukaj zaczepki
    Oj - nie szukam zaczepki tylko tłumaczę moje paux-pass (czy jak się to tam pisze)

A jak juz Ci tak zalezy to mogles oprocz softu zassac takze manuala w pdf i tam juz wszystko bylo jak na talerzy wlacznie ze screenami z LCD aparatu
    Zassałem, poczytałem, ale jak teraz sobie przypominam - nie było tam napisane kategorycznie aby zmienić język. Ale najważniejsze, że wszystko naprawiłem.

Chyba mlodym zonkosiem jestes jesli wierzysz, ze tylko takie drobiazgi potrafia uszczesliwc zone.
    5 lat stażu to chyba faktycznie nie za wiele :P, ale jak wcześniej pisałem - to Ona mnie przekonała do zmiany softu. Dla mnie wersja ENG była wystarczająca.

Moja jak rok temu jej pokazalem gdzie trzeba przycisnac zeby zrobilo sie "pstryk" to juz aparatu mi nie oddala. Ale specjalnie nie bolalem nad tym bo nastepnym moim krokiem (krokami) bylo udanie sie do sklepu po dSLR'a. Zacznij juz skladac na drugi
    Moja jak dorwała się do aparatu to się oderwać nie mogła... Na całe szczęscie nie jest to jedyny aprat w domu.

Zdroofka
    Andrzej

Miasto
    Piastów

Domyślnie

Piec lat powiadasz.... Znaczy jeszcze Cie oswaja. Zadne gadanie pt. zachowaj czujnosc itp. nie pomoga...
    A o aparcie to juz zapomnij. Wiem co mowie. W koncu po cos ten soft kazala Ci wgrac
    Milego ogladania tfurczosci Szanownej Malzonki
    pozdr.
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sheriff
    tłumaczę moje paux-pass (czy jak się to tam pisze)
    faux-pass I nie takie poważne było, bywały gorsze. Trzym się.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    krecio, zauważ subtelną różnicę. post był w dobrym wątku
    I tu byla ta najwazniejsza roznica... gdyby zalozyl nowy watek z takowym pytaniem to dostalby tylko ochrzan w stylu "jest juz taki watek" albo "sciagnij instrukcje instalowania tego firmware", i znowu zaczelaby sie pyskowka jakie to z nas-moderatorow chamy niemyte .
    Gratuluje koledze Sheriffowi bycia pozytywnym przykladem jak odrobina myslenia i prawidlowego formulowania oraz umieszczania pytan poprawia komunikacje i nastroj na forum 8) .

Sheriff
    Guest

Domyślnie

Piec lat powiadasz.... Znaczy jeszcze Cie oswaja. Zadne gadanie pt. zachowaj czujnosc itp. nie pomoga...
    Eee - no bez przesady, znamy się niemal ze szkolnej ławy, więc już ją sobie odpowiednio "wytresowałem"

A o aparcie to juz zapomnij. Wiem co mowie. W koncu po cos ten soft kazala Ci wgrac
    Fakt, ale na całe szczęście umiem podsycać jej inne zainteresowania, nie będzie aż tak źle.

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Gratuluje koledze Sheriffowi bycia pozytywnym przykladem jak odrobina myslenia i prawidlowego formulowania oraz umieszczania pytan poprawia komunikacje i nastroj na forum 8) .
    Hehehe - dziękuję W końcu po coś się do tych szkół przez lata chadzało :P

Zdroofka
    Andrzej

radoslaw
    Guest

Domyślnie

hmmm,ok jestem tu nowy,czy moge dowiedziec sie jak dostac sie do forumowego downloadu?z gory dzieki pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Chwilowo (?) download ma urlop ;-)
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Strona 4 z 28 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów