Strona 26 z 28 PierwszyPierwszy ... 162425262728 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 273

Wątek: 300D po polsku

Bywalec Awatar senturion
    Miasto
    Leżajsk-Dębica: Podkarpackie

Domyślnie

musisz ściągnąć oryginalna instalke/soft do 300d i pomienic plik który ściągnałeś. wtedy wszystko na karte i spokojnie zainstalujesz
    REBEL+KIT+BG-E1+Kingston 512 MB+SanDisk 1GB+statyw hama+czas pokaże :rolleyes:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shotgun Zobacz posta
    Witam wszystkich bardzo serdeczenie
    Co do polskiego oprogramowania do 300D mam mały problem a mianowicie ściągnąłem go z podanego linku ale niestety brak jakiegoś archiwa :-(
    I tak cud ze w ogole dziala bo mial byc aktywny wylacznie do pazdziernika zeszlego roku.
    Ale LINK z rapida dziala. To przeciez ten sam plik.
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

kslawin
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VomitroN Zobacz posta
    I tak cud ze w ogole dziala bo mial byc aktywny wylacznie do pazdziernika zeszlego roku.
    Ale LINK z rapida dziala. To przeciez ten sam plik.
    Działał:-), działa:-P i działać będzie!

zdzlip
    Guest

Domyślnie Wasia firmware po polsku

Witam...pisałem do kilku forumowiczów z prośbą o Wasia firmware po polsku.....jakoś na razie nie mogę się doczekać odzewu.
    Proszę u przejmie, jeżeli ktoś posiada ten plik o przesłanie na adres z.lipka@agrobud.home.pl- płatny firmowy.....przyjmuje wszystko włącznie z plikami exe......prywatny adres na gmailu, odrzuca pliki exe.
    Łączę pozdrowienia

Bywalec Awatar orte
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Na górze strony jest taki link: "szukaj"
    Najpierw poszukaj potem mozesz płakać

http://canon-board.info/showthread.php?t=1791

a tam znalazłbyś to

http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=243
    Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
    10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z

zdzlip
    Guest

Domyślnie

Z pierwszego linku w zasadzie nic nie wynika...dział download podobno już nie istnieje od dłuższego czasu....tak podaje wielu forumowiczów (chyba, że jestem w błędzie).Forum przejrzałem od A-Z, dosłownie wszystkie strony o których jest jakakolwiek wzmianka o "Wasia frimware", żadne linki nie działają....przegooglowałem i przeemulowałem-są ale nie z polskim językiem. Rapida z kolei nie wiedzieć czemu najprawdopodobniej mam zablokowanego przez Admina sieci( mam adres statyczny i łączę się przez bramę).Udało mi się wejść do niego dopiero poprzez blueconnecta .
    A tak w ogóle, szanowny "orte", to nie płakałem tylko grzecznie prosiłem......gdy przeczytałem taki post pachnący agresorem, to w pierwszej chwili myślałem, że jesteś z innego miasta, takiego, którego nazwa zaczyna się na T....z jakiejś rodziny RM.
    Pozdrawiam

zdzlip
    Guest

Domyślnie

Witam
    Dziękuję bardzo Tomkowi-"roofman" za plik. Udało mi się go jednak wczoraj ściągnąć z Rapida. Przy wolnym łączu-np. blueconnect EDGE, trzeba się wykazać dużą cierpliwością....czekałem trzy godziny. Jeżeli ktokolwiek potrzebuje, proszę o maila- wyślę.
    DWIE UWAGI DO INSTALACJI - dla ewentualnych zainteresowanych
    -jeżeli w aparacie jest zainstalowany oryginalny firmware, przed instalacją trzeba koniecznie ustawić j. niemiecki....ktoś już pisał na forum.
    -jeżeli popełni się błąd i przeprowadzi instalację z ustawionym angielskim lub innym, trzeba ponownie najpierw zainstalować oryginalny firmware, ustawić niemiecki i ponownie zainstalować Wasię po polsku. Po instalacji jest od razu ustawiony j.polski. W tym pliku z Rapidu, jest zarówno orginalny firmware jak też Wasia....są odpowiednio opisane po rozpakowaniu.
    Generalnie jednak, jeżeli ktoś ma najnowszy jaki był w ogóle dostępny Wasia firmware po angielsku a zna chociaż podstawy angielskiego, to szkoda zachodu. Ja miałem pierwszą wersję jaka w ogóle wyszła.
    Pozdrawiam

Bywalec Awatar orte
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Trzeba było poprosić grzecznie w odpowiednim wątku, a nie zakładać od razu nowy !!
    Swoje uwagi co do instalacji także tam trzeba było umieścić.

Cieszę sie że mogłem pomóc ;-)
    Żadnej agresji z mojej strony nie było, tylko ile razy można to samo przerabiać ?
    Najpierw szukamy, potem szukamy jeszcze 2x, a na koniec prosimy o pomoc w odpowiednim miejscu :-P

Mi znalezienie linku nie zajeło więcej jak 30-40 sekund
    Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
    10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z

niedzial
    Guest

Domyślnie

witam kupilem 300d uzywanego i ma wgrany jakis lepszy firm ware bo ma iso 3200 oznaczo jako hi, pod jump jest korekcja sily blusku, jakie to oprogramowanie, dodam ze dziala swietnie to znaczy ze nic sie dzieje zadnch bledów
    jak poznac jakie ja mam oprogramowanie

Domyślnie

Jesli masz menu po polsku to zakladka Opr. powinna wygladac np tak: (Chiron) 1.1.1.
    Tylko niech ci nie przyjdzie ochota na zmiane jezyka, bo tu sie soft moze akurat wywalic.
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

Strona 26 z 28 PierwszyPierwszy ... 162425262728 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów