dzięki za rady, mam 300d i soft angielski, chce spróbować na polskim, jeśli nie spodoba sie, zawsze mogę wgrać oryginalny.
Może teraz odezwie się osoba posiadająca Wasie PL
pozdrawiam
dzięki za rady, mam 300d i soft angielski, chce spróbować na polskim, jeśli nie spodoba sie, zawsze mogę wgrać oryginalny.
Może teraz odezwie się osoba posiadająca Wasie PL
pozdrawiam
ja mam wasie po Polsku, przy wgrywaniu zadnych problemów.
jak mi sie znudzi PL soft to wracam do UNDUTCHABLES 0.2.3
REBEL+KIT+BG-E1+Kingston 512 MB+SanDisk 1GB+statyw hama+czas pokaże :rolleyes:
Ok, widzę, że adres wysyłany na priv nic nie daje więc może ktoś podeśle mi ten soft na gt62@wp.pl
pozdrawiam
mozecie mi podpowiedziec gdzie ten forumowy download bo moja puszka tez nie zna polskiego a chetnie ja naucze
rozgladalem sie za nim ale jakos nie moge znalezc ...![]()
Czy możecie poratować nowym hackiem na 300d najlepiej polskim jeśli nie angielskim. Nigdzie nie mogę tego wyszukać. Wszystkie linki wygasły. Mój adres toniemojadres@tlen.pl . Z góry dziękuję!!
potrzebuje oryginalny firmware do 300D, po wizycie w serwisie odkrylem ze namotali mi tak ze ani jezyka zmienic nie moge ani czesci funkcji odnalezc ....
skad to sciagnac? szukalem na stronie Canona ale cos nie widac ...
juz mam, dzieki :-)
ja bym poprosil o PL menu na poczte albo o jakis dzialajacy link od kogos bo co klikne to sie pokazuje ze nie wyswietla strony z tych co sa zalaczone na forum
z gory dzieki
pozdrawiam
kamil.kiedrowski@interia.pl
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a chodzi mioczywiscie o 300D
Ostatnio edytowane przez kanciak90 ; 21-07-2007 o 15:01 Powód: Automerged Doublepost
ja mam tylko jenda prosbe ... gdzie w tym ostatnim firmie sie znajduje spust jak jade na AI?
wczesniej mialem tak ze wciskalem spust (normalny) do maxa i sledzilo zas migawke wyzwalalem strzalka w prawo a teraz za cholere znalezc nie moge ....:sad: