Strona 16 z 28 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 273

Wątek: 300D po polsku

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ksp01marek
    aparat przywieziony z niemiec. po wgraniu UNDUTCHABLES 0.2.3 miałem wszystko w wersji angielskiej.wgrałem wersję polską i po powrocie do UNDUTCHABLES 0.2.3 mam cały czas po niemiecku. zmiana w menu na angielski nie działa. gdzie popełniam błąd bo w tym zdenerwowaniu nie mogę nic znaleść na forum.
    Przeszukaj forum - gdzieś chyba o tym było. O ile mnie pamięć nie myli wersję polską trzeba wgrywać z ustawionego w menu języka niemieckiego, ale głowy nie dam sobie obciąć
    Ostatnio edytowane przez Auwo ; 21-10-2005 o 23:04

Początki nałogu Awatar Hiv
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Artur Lewandowski, chodziło mi o zmiane błysku na drugą kurtyne. Ja u siebie przynajmniej nie moge tego przestawić. Co do podniesienia lustra działa oczywiście jak najbardziej
    2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Hiv, Ty piszesz o blysku na druga lamelke ktorego nawet w zwasiowanym 300d nie orzymasz a Artur pisze o mirror lockup a wiec rozmijacie sie troszeczke
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Coś już napisał Awatar ksp01marek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Auwo
    Przeszukaj forum - gdzieś chyba o tym było. O ile mnie pamięć nie myli wersję polską trzeba wgrywać z ustawionego w menu języka niemieckiego, ale głowy nie dam sobie obciąć
    wgrałem z ustawionego języka niemieckiego, ale po wgraniu polskiej wersji nie miałem wszystkich funkcji. wgrałem więc znowu wersję orginalną ze strony Canona. okazało się że jest już po wgraniu język niemiecki którego nie mogę zmienić na angielski. wgrałem UNDUTCHABLES 0.2.3 i też mam po niemiecku. czyżby tak do końca świata?

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

ksp01marek - poszukaj - gdzieś o tym było.

Coś już napisał Awatar ksp01marek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Auwo
    ksp01marek - poszukaj - gdzieś o tym było.
    obowiązkiem moim jest zameldować co pieprzyłem w całej tej sprawie: otóż po wgraniu oryginalnych sterowników w menu nie przestawiłem na język angielski, bo błąkało mi się po głowie że nie można tego zrobić. więc po wgraniu UNDUTCHABLES 0.2.3 miałem ten niemiecki od nowa bez możliwości zmiany.znowu mam angielski i jestem na nowo szczęsliwy. miłego dnia wszystkim.
    Ostatnio edytowane przez ksp01marek ; 23-10-2005 o 21:36

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hiv
    Artur Lewandowski, chodziło mi o zmiane błysku na drugą kurtyne. Ja u siebie przynajmniej nie moge tego przestawić. Co do podniesienia lustra działa oczywiście jak najbardziej
    No to się zgadza ale możesz to sobie włączyć w zewnętrznej lampie błyskowej jeśli ma taka funkcję. Mylące może wtedy być to że masz dwa błyski, 1-po naciśnięciu spustu jest pomiarowy i 2- przyzamykaniu migawki a dokładnie tuz przed juz ten właściwy.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

jeśli chodzi o słownik to jest tu: http://canon-board.info/showthread.php?t=2314

jeśli czegoś brakuje, to proszę dopisywać.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Coś już napisał Awatar ep09gregory
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

witam wszystkich czy moge prosic o przeslanie polskiego softu i instrukcje na maila do 300d
    bo wiem jak wszystko robic a nie moge go nigdzxie znalesc moj adrs mailowy to : ep09gregory@poczta.onet.pl z gory dziekuje

Domyślnie

Witam! Też jestem nowym użytkownikiem 300D. Bardzo bym prosił o przesłanie najnowszej wersji wasi (chyba UNDUTCHABLES 0.2.3) z menu w języku polskim oraz instrukcji, jak to zrobić!
    marekmunko@wp.pl
    Pozdrawiam!

Strona 16 z 28 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów