Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: 50/1.8 II po kalibracji

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martins Zobacz posta
    Niby w wizjerze jest super, a na zdjęciu mydło i ostrość niewiadomo gdzie, a na pewno nie tam gdzie ostrzyłem.
    Jak regulacja w wizjerze nic nie daje to masz matówke zle założoną i musisz na Żytnią odesłać żeby ci poprawili Albo sam sobie poprawić uważając żeby sobie nie popsuć
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Coś już napisał Awatar Martins
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Tak też podejrzewam, po przeczytaniu wielu postów. Sam nie będę się bawił w poprawianie matówki, bo póki co to wszystko mam na gwarancji. Po świętach będę w Warszawie i zawiozę wszystko jeszcze raz na Żytnią. Do tego zwrócę uwagę na problem z MF. Przede wszystkim zależy mi na regulacji 50/1.8, bo póki co, to jest mój główny obiektyw.
    www.marcinkowalczyk.com
    www.marcinkowalczyk.com/blog
    FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampy

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Kurcze dziwna sprawa z tym serwisem - ja osobiście jestem zadowolony z jego usług ( korzystałem 2 razy - raz wymiana matówki, raz kalibracja obiektywu - za każdym razem efekt był ok ) -ale jak słysze co tu ludziska wypisują to włos mi się jezy na głowie -tym bardziej że aktualnie wysłałem tam troche złomu do naprawy :>

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

@gwozdzt znam ten wontek od dawna ale ja mam na mysli kalibracje szkiel a nie lustra. Niewiem jak w 350d ale w 300d wyjmowalem matowke milion razy bo przerabialem stara od zenita do szkiel manualnych i tu operacje (poprawianie) na matowce sa banalnie proste zreszta tez gdzieś już o tym bylo.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów