Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Aku do lampy 430EX

Bywalec

Domyślnie

Ja używam BP2500 i 2700 i jest wszystko jak narazie OK. Trzymią dobrze. Nie wiem jak będą spisywały się w zimie przy mrozach. Póki co to przy temp. około 0 nie zauważyłem jakiegoś drastycznego spadku ilości zrobionych zdjęć - a wszystkie fotki były robione z lampą bo było już dość późno. GP są OK!
    Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.

Początki nałogu Awatar moregun

Domyślnie

w porównaniu z innymi przeze mnie i moich kolegów bezkonkurencyjne są energizery zakupiłem od razu 2 komplety czyli 8 szt.
    już są od 25 zł za taki komplet.
    niby 2500 mAh ale wytrzymują o wiele wiecej niż jakieś no nejmy 3000 i więcej.

a co do ładowarki wybrałem mniejszą bo wygodniejsza ale wolniejsza- można zabrać w podróż a mając 2 komplety bateri nie trezba mi szybkości w ładowaniu

kosztuje jakiś 23-25 zł
    mój kumpel woli szybciej ładować i nie zalezy mu na mobilności ładowarki więc kupił:

za 32-35 zł

są to najnowsze technologie bez markowych znaczków więc taniej.

a co do szybkości to jest tak ze jak baterię ładujesz szybciej to mniej sie ładuje bo powiedzmy mniej się "upycha" w takim aku prądu. wieć dłuższe ładowanie pozwala więcej zmieścic energii

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów