korzystał ktoś może z usług INTERFOTO i może podzielić się wrażeniami? Próbuję się z nimi kontaktować ale telefonu nie odbierają, na maile nie odpowiadają...
korzystał ktoś może z usług INTERFOTO i może podzielić się wrażeniami? Próbuję się z nimi kontaktować ale telefonu nie odbierają, na maile nie odpowiadają...
w sumie trochę dziwne, bo komentarze mają raczej pozytywne. Ale spoko, nie chcą handlować, to się narzucał nie będę![]()
Co do INTERFOTO. Szukałem od pewnego czasu 7D. Interesował mnie korpus używany, ale w idealnym stanie, za co oczywiście byłem skłonny zapłacić więcej. INTERFOTO miało w ofercie używaną sztukę z opisem stan idealny, nie nosi praktycznie żadnych śladów użytkowania. Jadąć do nich, byłem uprzedzony przez kumpla, że mogę się rozczarować i tak też było. Aparat nosił ślady użytkowania (np. ponad centymetrowa rysa na lampie, rysy na klapce od karty pamięci), poza tym wizjer i wyświetlacz były brudne. Aparat obejrzałem i grzecznie podziękowałem. Podsumowując: jeśli INTERFOTO to tylko z odbiorem osobistym. Wysyłkowo nie polecam, bo można się mocno rozczarować.
Pozdrawiam
kupował ktoś z was u tego allegrowicza klex131 Informacje o Użytkowniku klex131 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zastanawiam się nad zakupem u niego obiektywu, godny zufania ?
Ostatnio edytowane przez cacyk ; 04-02-2014 o 20:26
czyli rozumiem że lepiej omijać użytkownika klex131 i poszukać obiektywu gdzieś indziej
jakbyś miał okazję przetestować na żywo z odbiorem osobistym to czemu nie :> ale na odleglość bym się bał, z resztą zawsze możesz szukać w archiwum dokładnie tego przedmiotu który Cie interesuje, sprawdzić poprzedni opis, nawet zapytać poprzedniego właściciela.
Ma dobre ceny i w sumie łapie same pozytywy..