lumen_light - kupil i sprzedaje jako Emidee , nr seryjny rozwieje watpliwosci.
--- Kolejny post ---
zbieznosc to PRZEBIEG i w zestawie " akumulator i ladowarka".
lumen_light - kupil i sprzedaje jako Emidee , nr seryjny rozwieje watpliwosci.
--- Kolejny post ---
zbieznosc to PRZEBIEG i w zestawie " akumulator i ladowarka".
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
jak kupujesz używany sprzęt to chyba ma znaczenie jak był wykorzystywany i jak intensywni
ciekawe czy tu zdjęcia real bo to chyba ta sama lampa u 1 sprzedającego widoczne ślady użytkowania u 2 "praktycznie w stanie idealnym"
Lampa Canon 580 EX II (4574772464) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Canon Speedlite 580EX II (4603141755) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
na pewno ta sama i zdjęcia real (ten sam numer seryjny, rysy w tych samych miejscach)
jedyna różnica - drugi sprzedawca zrobił zdjęcia w taki sposób aby mniej było widać rysy...
do stanu "praktycznie idealnego" wiele jej brakuje...
nigdy nie kupiłbym sprzętu foto od sprzedawcy którego inne aukcje to :
Przedmioty użytkownika bartunio22 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
szczególnie urzeka mnie zdjęcie srebrnego bmw oklejonego tandetnymi spojlerkami a`la matoł z okolic disco na wiosce...
kolejny cwaniaczek
nie ma jak dobrze obfotografować aparat i nie pokazać jak wygląda pod spodem
canon 5d mk2 z małym przebiegiem (4607113664) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
tu widać że nie za ciekawie, zryty na maxa
Canon 5d mark II (4571940105) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Witajcie
Mam okazję kupić obiektyw Canon 100 L numer 3894632. Sprzedawca jest drugim właścicielem. Zerknijcie czy ktoś nie stracił takiego obiektywu. Tak dla pewności zanim go kupię.
niki68 - obiektyw miał naprawę na żytniej 2014-05-28, a na stolencamera i innych listach skradzionego sprzętu obiektywu, którego numer seryjny podałeś - nie znalazłem
Witaj dzeej
Dziękuję bardzo za informację i to, że poświęciłeś czas na jej poszukanie.
Pozdrawiam i jestem wdzięczny