Pokaż wyniki od 21 do 30 z 133

Wątek: Sprzedawcy z Allegro---proszę o opinie

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    Odświeżyłem wczoraj wątek pytająć o użytkownika allegro sangel_2010
    Koledzy powyżej obudzili się i odpowiedzieli na pytanie sprzed kilku miesięcy. Ponawiam więc zapytanie o sangel_2010 - czy ktoś współpracował? Bo ma w sprzedaży np. nowy L24-70 za 3799 lub 5d mkII za 6899. To bodaj najlepsze ceny za nowy sprzęt, więc jeżeli ktoś może się wypowiedzieć bo zna sprzedającego (miał z nim kontakt, kupił coś) będę wdzięczny!
    Ja w kwestii formalnej.
    Co szkodziło dodać do postu link?
    http://allegro.pl/show_user.php?search=sangel_2010

Jeśli szukamy odpowiedzi, szanujmy czas pt. odpowiadaczy i nie kazmy im szukać samemu, kto to jest sangel_2010. Ja robię dużo zakupów przez internet, ale nicki allegro pamiętam tylko naprawdę niektóre.

Trudno mieć wyrobioną opinię o kimś, kto sprzedał "19" produktów.
    W aukcji jest napisane:"
    Cenimy bezpieczeństwo transakcji, dlatego preferujemy odbiór osobisty towaru lub po uzgodnieniu telefonicznym zapewniamy dostawę do domu klienta!!!"
    Więc zamawiasz, zapraszasz do domu 2 kolegów z siłki, czekasz na człowieka z aparatem, jak przyjdzie googlisz numer seryjny. Jak nie wygooglisz, jest faktura, brak znamion kombinacjito chyba nie ma wielkiego ryzyka. (przynajmniej dla Ciebie, bo dla sprzedawcy z aparatem, wyprawa do mieszkania "niewiadomokogo" jest zawsze ryzykowna.)
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 09-11-2011 o 13:26
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uprawnienia umieszczania postów