Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 133

Wątek: Sprzedawcy z Allegro---proszę o opinie

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

korzystał ktoś może z usług INTERFOTO i może podzielić się wrażeniami? Próbuję się z nimi kontaktować ale telefonu nie odbierają, na maile nie odpowiadają...

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elpolako Zobacz posta
    korzystał ktoś może z usług INTERFOTO i może podzielić się wrażeniami? Próbuję się z nimi kontaktować ale telefonu nie odbierają, na maile nie odpowiadają...
    było wiele razy na forum, wniosek: omijać z daleka
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elpolako Zobacz posta
    W skrócie:Jeśli chcesz coś tam bezpiecznie kupić, to trzeba pofatygować się do nich osobiście. W przeciwnym razie duże ryzyko obsuwy.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

w sumie trochę dziwne, bo komentarze mają raczej pozytywne. Ale spoko, nie chcą handlować, to się narzucał nie będę

Coś już napisał Awatar lucas_g
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Co do INTERFOTO. Szukałem od pewnego czasu 7D. Interesował mnie korpus używany, ale w idealnym stanie, za co oczywiście byłem skłonny zapłacić więcej. INTERFOTO miało w ofercie używaną sztukę z opisem stan idealny, nie nosi praktycznie żadnych śladów użytkowania. Jadąć do nich, byłem uprzedzony przez kumpla, że mogę się rozczarować i tak też było. Aparat nosił ślady użytkowania (np. ponad centymetrowa rysa na lampie, rysy na klapce od karty pamięci), poza tym wizjer i wyświetlacz były brudne. Aparat obejrzałem i grzecznie podziękowałem. Podsumowując: jeśli INTERFOTO to tylko z odbiorem osobistym. Wysyłkowo nie polecam, bo można się mocno rozczarować.

Pozdrawiam

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Sprzedawcy z Allegro---proszę o opinie

kupował ktoś z was u tego allegrowicza klex131 Informacje o Użytkowniku klex131 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    zastanawiam się nad zakupem u niego obiektywu, godny zufania ?
    Ostatnio edytowane przez cacyk ; 04-02-2014 o 20:26

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Cytat Zamieszczone przez cacyk Zobacz posta
    kupował ktoś z was u tego allegrowicza klex131 Informacje o Użytkowniku klex131 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    zastanawiam się nad zakupem u niego obiektywu, godny zufania ?
    On skupuje na allegro wszystko co się da kupić w DOBREJ CENIE po czym wystawia drożej :>
    kupował obiektyw od jednego z użytkowników forum i jeszcze zanim zapłacił to już wystawił na swoje konto drożej oczywiście kradnąc opis i zdjęcia

Dopiero zaczyna

czyli rozumiem że lepiej omijać użytkownika klex131 i poszukać obiektywu gdzieś indziej

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

jakbyś miał okazję przetestować na żywo z odbiorem osobistym to czemu nie :> ale na odleglość bym się bał, z resztą zawsze możesz szukać w archiwum dokładnie tego przedmiotu który Cie interesuje, sprawdzić poprzedni opis, nawet zapytać poprzedniego właściciela.
    Ma dobre ceny i w sumie łapie same pozytywy..

Początki nałogu
    Miasto
    IL

Cytat Zamieszczone przez cacyk Zobacz posta
    czyli rozumiem że lepiej omijać użytkownika
    A czemu omijać? Przecież na tym polega istota handlu: tanio kupić, drożej sprzedać.
    Myślisz, że sklepy robią inaczej? Jeśli allegrowicz ma dobry towar i akceptowalną cenę, to dlaczego nie?

Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów