Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: przelotka wtyczki do kontaktu Australia -> Polska

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie Re: przelotka wtyczki do kontaktu Australia -> Polska

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Szwajcarzy też mają swój własny "standard" niezgodny z niczym, a jako admin muszę zapewniać często gościom prąd do laptopów
    Chyba jakiś nieprzytomny jestem, bo w ciągu 2 miesięcy tego nie zauwaźyłem. A miałem ze sobą tank z ładowarką... :wink:
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

to jest databank o największej 'autonomy' (zdefiniowanej jako ilość GB możliwych do przesłania na jednym komplecie baterii) - dwa razy dłuższej niż dowolne inne urządzenie
    bo do porownania nia ma wellanda OTG, gdzie 1GB (z podpietego czytnika) kopiuje w 3m 30 sek co daje okolo 4,7MB/sek czyli w ciagu 1,5h ponad 25,7 GB :-) czyli chyba 'autonomy' jest niezle z tym ze wydaje mi sie ze i 2h wytrzyma nie probowalem jeszcze go tak przetestowac

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Szwajcarzy też mają swój własny "standard" niezgodny z niczym, a jako admin muszę zapewniać często gościom prąd do laptopów
    Chyba jakiś nieprzytomny jestem, bo w ciągu 2 miesięcy tego nie zauwaźyłem. A miałem ze sobą tank z ładowarką... :wink:
    Może dlatego, że na EPFL miałeś właśnie takiego admina, który załatwiał takie rzeczy "w tle" ;-) Bardziej serio: ten "standard" jest zgodny "w dół" z wtyczką z dwoma bolcami. Ale uziemienie już jest gdzie indziej.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Może dlatego, że na EPFL miałeś właśnie takiego admina, który załatwiał takie rzeczy "w tle" ;-) Bardziej serio: ten "standard" jest zgodny "w dół" z wtyczką z dwoma bolcami. Ale uziemienie już jest gdzie indziej.
    Na EPFL to zgoda, ale ja miałem też wynajęte mieszkania. Widocznie cieć również pracował w tle... Ale serio, tank nie miał uziemienia, więc wszystko jasne.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    to jest databank o największej 'autonomy' (zdefiniowanej jako ilość GB możliwych do przesłania na jednym komplecie baterii) - dwa razy dłuższej niż dowolne inne urządzenie
    bo do porownania nia ma wellanda OTG, gdzie 1GB (z podpietego czytnika) kopiuje w 3m 30 sek co daje okolo 4,7MB/sek czyli w ciagu 1,5h ponad 25,7 GB :-)
    No czyli porównywalnie do Compactdrive Ale babrać się z czytnikiem, kabelkami itp. - buu, to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej ;-)

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
    Dawaj. Mój adres jerzy@plieth.com
    Jurku! Jeszcze raz wielkie dzięki za poradę.
    Zlutowałem to dzisiaj i wszystko chula, że miło

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez gietrzy
    Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
    Dawaj. Mój adres jerzy@plieth.com
    Jurku! Jeszcze raz wielkie dzięki za poradę.
    Zlutowałem to dzisiaj i wszystko chula, że miło

Powodzenia!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów