maly update w galeri
maly update w galeri
EF 17-40 f/4L?Zamieszczone przez Jac
yesZamieszczone przez Jurek Plieth
![]()
a to porównaj przy okazji z tą Tokiną na największej dziurze :rolleyes:Zamieszczone przez Jac
swiatla mi potrzeba nie ostrosci... i czegos wezszego (20-24mm) odpowiednik ~35mmZamieszczone przez Jurek Plieth
Zamieszczone przez Jac
Proponuję latarkę...albo żarówkę
Nie stać mnie taki sprzęt. A chciałbym, i to bardzo!!!!
Wyśmienite notowania ma ta Sigma, ale niestety gwint Ci nie pasiZamieszczone przez Jac
![]()
wiem, wiem, nawet kiedys sie z p13ka umowilem w stodole i ja sobie przestrzelilem... i rzeczywiscie wyszla super... ale musial bym doliczys sporo na filtry i wiecej noszenia... a tak juz mam wszystko w plecaku... nie ma lekko... mysle tez nad jakims manualem na przejsciowce ale nie zeiss contax 21 ;-) za $1500 cos tanszego :-), znacznie tanszegoZamieszczone przez Jurek Plieth
Możesz mieć problem. W epoce M42 w zasadzie nieomal nie istniały szersze szkła niż 28 mm. Jest jakiś Pentax ponoć niesamowicie dobry, miałem nawet jakiś link, który mi wcięło, adaptacji bagnetu P/K=>EOS. Cóż, jeśli już nie do zdobycia, a na rynku wtórnym potwornie drogi.Zamieszczone przez Jac
BTW, może by przesunąć ten wątek do innego działu?
no wlasnie... life is brutal... trzeba FF kupic... tylko za coZamieszczone przez Jurek Plieth
![]()
nie pozniej dam moderatorom wskazowki jak tu posprzatac...Zamieszczone przez Jurek Plieth