Strona 27 z 30 PierwszyPierwszy ... 172526272829 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 295

Wątek: [Jac] znowu Warszawska burza ;-)

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

No patrz, a ja myślałem, że HDRa robiłeś
    Yyy to była nakrecana połówka? bo napisałes że włożona była co sugeruje Cokina... Jeśli to Cokin to trzeba było płycej wsunąć.. genialny jestem
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Routlaw, tylko jak wyczuc w ktorym miejscu sie ona zaczyna a w ktorym konczy ? Tego wcale tak ot, nie widac w wizjerze, praktycznie sa 3 uklady odniesienia, pierwszy to to co widzisz na filtrze, drugi to to co widzisz w wizjerze i trzeci to co sie pokaze po rozmyciu filtra przez lens na zdjeciu... zaden sie nijak ma do drugiego. Na to musi byc jakies madre rownanie matematyczne
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

polowka cokin'a, chodzi mi o to ze ta krawedz polowki wcale nie jest tak dobrze widoczna, szczegolnie jak jest takie tlo
    jak bym mial biala kartke to bym ja sobie ustawilmoze wzgledem punktow af i bym wiedzial gdzie jest koniec ... no i chce wiedziec jak sobie radza inni ;-)

EDIT: dla ustalenia uwagi ;-)

ja ta polowke wlozylem dogorynogami tak ze dol wogole byl bez filtra w polowie byla krawedz i jasniala do gory - chcialem zrobic poprostu ostra krawedz ktora by sie zaczynala idealnie do setnych milimetra na horyzoncie ;-) no i nie wyszlo mimo tego ze wydawalo mi sie ze jest juz prawie idalnie

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

ja sobie nie radze z cokinami... w ogole, ustawianie na punkty AF i branie poprawi na to co rozmyje lens to chyba niezly pomysl... Senk moglby sie wypowiedziec, on czesto pejzaze na polowkach jedzie, tyle ze z tego co pamietam to wklada je tak jak Ty jak Jac, jednak jemu nie rozjasnia sie gora, ma jakies takie ogromne filtry ze naklada bez takich obaw
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

troche widac , ale jakbys nic nie mowil , to to jest niezauwazalne , gorsze sie juz widzialo
    nie sadzisz , ze troche brakuje tego zakretu?

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotosc Zobacz posta
    troche widac , ale jakbys nic nie mowil , to to jest niezauwazalne , gorsze sie juz widzialo
    nie sadzisz , ze troche brakuje tego zakretu?
    no wiem ze "widac nie widac" ale ja widze ;-), a filtr wydawalo mi sie ze ustawilem idealnie, no coz, trzeba cwiczyc i cwiczyc i cwiczyc....

a co do zakretu... to on sie nie konczy ;-) a tam zalezalo mi bardziej na niebie, ale dzieki pomysle o nim nastepnym razem

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

u Ciebie śnieg padał? u mnie deszcz leje
    PS wybierasz sie na plener do zajezdni?
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

widać odrazu ze filterek jest hyhy ale fajna fotka przynajmniej teraz wiem jak wygląda reszta twojego widoku z balkonu bo narazie to tylko znałem kawałek (mowie o focie #1 w konkursie GW)

Pozdrawiam

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Routlaw Zobacz posta
    u Ciebie śnieg padał? u mnie deszcz leje
    PS wybierasz sie na plener do zajezdni?
    jeszcze nie wiem, chyba slabo z czasem niestety, predzej w sobote rano zaatakuje jakies ptaszory ale tez nie napewno
    co do sniegu - to tak, padal ale rok temu

Cytat Zamieszczone przez Venio Zobacz posta
    widać odrazu ze filterek jest hyhy ale fajna fotka przynajmniej teraz wiem jak wygląda reszta twojego widoku z balkonu bo narazie to tylko znałem kawałek (mowie o focie #1 w konkursie GW)
    dzieki, no to tu masz jeszcze kilka ;-) korci mnie zeby na dach wejsc i zrobic panorame 360... ale jakos zawsze czasu brak... zalatwic klucz to najmniejszy problem ;-)

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

kilka zdjec z treningu Alikido

jedno na zachete, a reszta na stronie

Strona 27 z 30 PierwszyPierwszy ... 172526272829 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów