balkoniarskie street foto
Wczoraj je robiłeś? Wyszedłem z roboty i przekląłem ze nie miałem aparatu, bo niebo było niezłee.. Fajna fota
nie, dzis, przed chwila, 10 min wczesniej zanim na GG gadalismy ;-) a wczoraj tez tak bylo ale ciut slabsze niebo
to zakładam ciemne okulary i wychodze z pracy patrząc pod nogi bo dzisiaj też nie mam aparatu![]()
Tak myślałem. Trwało to ok. kilku minut. Niestety z powodów służbowych oglądałem zjawisko z innej perspektywy, czyli naziemnej bez możliwości zrobienia jakiejkolwiek foty z powodu drucianych drutów i latarnianych latarni w Łomiankach przy Trasie Gdańskiej. Podoa mi się ta fota![]()
SEBIAN
Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza
wlasnie dzis myslalem o tym ze ladnie swieci slonce z okna mojego biura
a tak na prawde myslalem ze to bedzie seria street foto z decydujacym momentem na kazdej ala agencja magnum![]()
balkoniarskie-magnum.pl ;-)
wiesz dobry tytul to polowa sukcesu
niestety czasu brak na spokojne spacerki i szukanie chwili :/...
balkoniarskie magnum dobre hehehoj czas sie zawsze znajdzie ja ostatnio w sniegu padajacym lazilem i jakos poszlo
(na stronie w stopce link sa zdjecia)
a jeszcze mam takie pytanko, bo zdjecie jak widac ;-) jest zrobione z szara polowka, wlozona odwrotnie, bo chcialem zeby krawedz polowki zaczynala sie na lini horyzontu i stopniowo jasniala do gory... no ale jak widac zaczyna sie nizej (dobrze to widac na tym bialym bloku) (chyba za czeto uzywam slowa widac - bo nie wiem czy to widac ;-) )macie jakies metody jak dobrze ustawic polowke? probowalem przymykac i sprawdzac GO ale duzej roznicy w widzeniu wyraznym krawedzi nie bylo :/