Aha, bym zapomniał. Jest ten legendarny Flektogon 20 mm f/2.8 na M42 => http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79728590Zamieszczone przez Jac
Aha, bym zapomniał. Jest ten legendarny Flektogon 20 mm f/2.8 na M42 => http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79728590Zamieszczone przez Jac
mam go w obserwowanych :-), ale chyba jutro najpierw na gielde skocze... ;-)Zamieszczone przez Jurek Plieth
no i kolejny (dzis juz drugi :-) ) update- jedna fotka
Ostatnio edytowane przez Jac ; 26-02-2006 o 21:46
Bedac dzis przypadkiem ;-) w oklicach Ursusa postanowilem tam zerknac na chwile... po kilku minutach focenia nagle przebieglo jakies komando paintball'owe cale zamaskowane z dluga lufa... postanowilem sie wycofac majac w perspektywie czyszczenie aparatu z farby lub szukanie oka na podlodze... pokrecilem sie jeszcze troche po okolicy i pojechalem...
fotki mozna zobaczyc TU
Ostatnio edytowane przez Jac ; 26-02-2006 o 21:45
nawet byłeś w tych samych miejsach co my![]()
fajne foty![]()
pozdro
staralem sie je ominoac ;-), do hal wlasciwie nie wchodzilem zbyt gleboko, po kilka krokow... zeby nie zostac zastrzelonym przypadkowo kula z farba... no i mialem czas ograniczony do ~30min, (zona w Factory byla ;-) i jedno szklo wziolem, ale jedno jest pewne te hale to i w jeden dzien sa nie do przejscia, napewno jeszcze chetnie tam wroce.Zamieszczone przez antonjo
Zamieszczone przez Jac
OT ale gwoli scislosci - w halach to airsoftguny (bron pneumatyczna, znalem kiedys paru maniakow) sie raczej strzelaja, paintballowcy to po "plenerach" (poligony, lasy, polany, parki) lataja (obecnie w pracy mam paru maniakow stad wiem).
gwoli scislosci to przypatrz sie na pierwszym zdjeciu w galeri to moze dostrzezesz slad po paintballowej walce ... czy _airsoftguny_ strzelaja farba?
Zamieszczone przez Jac
Opisywalem stereotypy na podstawie opinii znajomych co w obu "tych" tematach siedza.
Myslalem ze chcesz o zdjeciach z Ursusa pogadac bo...
jakos nie bardzo pasuja do tego co widzialem, a tymbardziej do tematu watku.Zamieszczone przez Vitez