mi bardziej o city chodzilo niz o tecze, tak przypadkiem sie zalapala ;-)
EDIT:
dosyc blisko byla i nie bylo jej calej widocznej, poza tym w lewo jest nieciekawy widok :-|Kadrowanie tęczy wg mnie niepoprawne
mi bardziej o city chodzilo niz o tecze, tak przypadkiem sie zalapala ;-)
EDIT:
dosyc blisko byla i nie bylo jej calej widocznej, poza tym w lewo jest nieciekawy widok :-|Kadrowanie tęczy wg mnie niepoprawne
Ostatnio edytowane przez Jac ; 19-07-2005 o 00:15
oj przywaliłeś kontrast ;-)Zamieszczone przez Jac
gra i buczy bebop
'letko' ;-) leciutenienko taki jeden maly 'pyk' suwaczkiem i ani kroczku dalej![]()
widok fajny - chodzi mi o przekonstrastowiony efekt na dolnej 1/3 zdjęcia. chociaż może właśnie to jest ból matryc cyfrowych, jak robię analogiem średnioformatowym to nawet przy takiej małej ilości światła on płynniej odwzorowuje przejścia. tak jakoś naturalniej to wygląda. nie jak grafika komputerowa ;-)
gra i buczy bebop
tzn to jest akurat efekt zamierzony chciałem dół wyczernić bo tam nieciekawie bylo trochę bloczków, domków, lasku bielanskiego.. atak mamy mroczne pustkowie, (w PS tylko poziomy i kontrast/jasnosc ruszana bez brushTool'a :-) )
Ostatnio edytowane przez Jac ; 19-07-2005 o 12:40
z dumą podaje link do mojej fotki :-) wyslalem tam trzy foty a dwie jeszcze czekaja
http://www.airliners.net/open.file/912173/L/
ps. fota zrobiona 75-300 f/4-5,6 II, ktore przypadkiem zamierzam sprzedac :-) sa chetni? dorzuce oslone przeciwsloneczna ET-60... :-)
Ostatnio edytowane przez Jac ; 01-09-2005 o 20:57