fajne szkoda tylko że kładzący nie jest "zamrożony"...
fajne szkoda tylko że kładzący nie jest "zamrożony"...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
patrz szerzej!
po takich zdjęciach (nie z zawodów czyli de facto nieważne kto jest na fotach ;] ) oczekiwałbym więcej zdjęć tego typu: http://myphotosign.com/index.php?id=775
no czasami sie nie dalo zamrozic "kładzacego" bo tez sie ruszal ;-) myslalem tez o uzyciu lampy (nawet sprobowalem) ale temp barwowa swiatla na sali byla ponizej 2000K a ze chcialem miec zdjecia w kolorze to wychodzilo to fatalnie - trzeba by jakies filtry na lampe zastosowac zeby zrownowazyc temp.. no ale teraz jak patrze to.... to i tak na cz-b sie skonczylo wiec moglem wsumie sobie dopalac lampa :/
mam pare szerszych kadrow ale ich nie pokazywalem bo wydaly mi sie mniej atrakcyjne, wrzuce wieczorem - to sobie zobaczymy ;-)
mi zdjęcie Jaca bardziej się podoba choć nie mówię że jest idealneale z tych dwóch zdecydowanie Jaca
a to przepraszam(choć to i tak wychodzi że jaca jest lepsze
) ale nie zauważyłem podlinkowanego wyrazu
Dziesiątka kapitalna!
Baaardzo mi się spodobała!
I nie, żebym mial coś przeciwko reszcie - tez są fajne
Pozdrówka!
fajna seria, kilka zdjęć bardzo mi się podoba. Następne wydanie przy zgaszonych światłach i tylko ze spotami - powinno być rewelacyjnie.
Dzieki za komentarze :-)
niestety na spota raczej nie mam co liczyc (choc nie powiemm fajnie by bylo sie troche pobawic w studio ;-) ale to napewno juz nie w tym roku.
no i jesszcze troche obiecanych kadrow, niekoniecznie szerokich ;-)
oczywiscie wszytko razem juz na stronie ;-)