Strona 20 z 30 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 295

Wątek: [Jac] znowu Warszawska burza ;-)

Coś już napisał Awatar lemina
    Miasto
    Nie z Polski

Domyślnie

W tej ostatniej (latającej fotce) moim zdaniem brakuje trochę rozmazania łopat helikoptera. Teraz wygląda, jakby był zamrożony, a gdyby łopaty mu trochę rozmazać, to byłoby wrażenie ruchu... (a może przyzwyczaiłam się za bardzo do innego rodzaju fortek? Hmm...)

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

e tam, mozna sie doptarzyc lekkiego ruchu lopat ;-)... ale mysle ze akurat w tym konkretnym zdjeciu rowniez tlo jest jego elementem ... poza tym gazy wylotowe tez sie ruszaja ;-) ogolnie jest jakis pkt odniesienia ktory troche w/g mnie wskazuje na ruch... co oczywiscie nie znaczy ze jest super, bylo by lepiej gdyby byl wolniejszy czas.. ale nie jest niestety

Coś już napisał Awatar lemina
    Miasto
    Nie z Polski

Domyślnie

No właśnie lepiej by było, gdyby był, ale że go nie ma, to fotka jest fajna, ale zamrożona

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

to sa detale ktorych 90% ogladajcych nie zwiazanych z fotografia wogole nie dostrzega :-), ja tam widze delikatny ruch łopat ;-)

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie re: "zoltek"

Cytat Zamieszczone przez Routlaw
    kurcze założe sie że jakbym stał obok i zrobił fotke to byłaby szarobura i bez połysku... Od czego to zależy? Wybitny fotograf? Lepszy sprzęt? Lepsze wywołanie RAWa? Czy wszystko razem? ehhh też tak chce

Tak samo z tym zwycięskim gołębiem z bitwy Nemeo vs Kubaman.. w życiu takiej jakości nie miałem... od czoego to zależy?
    ... o tym samym pomyslalem jak ogladnalem zdjecia no ale ... i fotograf dobry z praktyka i kilkoma nie byle jakimi zdjeciami na kacie i szkielka tez nie byle jakie wiec byly podstawy do tego aby sie tak skonczylo. :-D Dla mnie (na notku) ostre jak zyletka, szczegolnie pierwszy "zoltek" i ... milo patrzec (nawet trzy razy). Moze bede ostamotniony ale ja wole te ujecie zamrozone wiec ... ten ruch mi nawet troche przeszkadza. Dlatego nr 1 jest dla mnie naj...

pozdrawiam
    z pozdrowieniami "69"

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Warszawskie wiezowce

wlasnie na stronie glownej gazeta.pl mozna ogladac moje zdjecie lub kliknac bezposrednieo do mnie na strone ;-)

EDIT: juz zdjecie z glownej zdjeli no bo ile moze tam wisiec ;-) tak wiec zostaje dział warszawa, lub u mnie na stronie.
    Ostatnio edytowane przez Jac ; 12-05-2006 o 12:37

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    Warszawskie wiezowce

wlasnie na stronie glownej gazeta.pl mozna ogladac moje zdjecie lub kliknac bezposrednieo do mnie na strone ;-)
    Bardzo dobre zdjęcie - ma klimat. No i oczywiście gratulacje za I miejsce. Życzenia dalszych sukcesów.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robson01
    Bardzo dobre zdjęcie - ma klimat. No i oczywiście gratulacje za I miejsce. Życzenia dalszych sukcesów.
    Dzieki, teraz bedzie najtrudnie o utzrymanie poziomu...

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    Dzieki, teraz bedzie najtrudnie o utzrymanie poziomu...
    Już nie narzekaj Jac, nie narzekaj :-)
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

chodzi mi tylko o to ze ciezko bedzie powtorzyc cos takiego ;-), nie narzekam... jestem happy do tego stopnia ze podaruje im to ze zcropowali mi zdjecie na glownej stronie ;-)

Strona 20 z 30 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów