Moje skromne doswiadczenie mowi, ze metlik nie zniknie dopoki sie SAMEMU nie pobawi. Nic nie zastapi swojej wlasnej subiektywnej opinii.
Dlatego zamiast czekac na suche sample, lepiej nakreccie jakis zlot.![]()
Moje skromne doswiadczenie mowi, ze metlik nie zniknie dopoki sie SAMEMU nie pobawi. Nic nie zastapi swojej wlasnej subiektywnej opinii.
Dlatego zamiast czekac na suche sample, lepiej nakreccie jakis zlot.![]()
Wy Krakusy macie w sumie co rok ogolnopolski zlot wiec moze tym razem:
Katowice - ZOO, albo np. Beskidy![]()
termin dowolny, ja sie pisze![]()
ew. na wiosne bede sie tez szykowal na woj. Opolskie.. byl ostatnio fajny watek o fajnych miejscach w tamtych stronach
edit: http://canon-board.info/showthread.p...ighlight=opole
OT:
He he, dobrze Ci tak...
A ja mam lepiej bo ostatnio nawet żona stwierdziła żeby jej kupić strój maskujący na ptaszyska ;-) (akurat mamy w Kielcach hurtownię z ubraniami militarnymi to się wybierze coś w rozmiarze XS) więc ona będzie nosić to szklo (na razie nosi albo cały plecak albo statyw) i nie wyobraża sobie jechać gdzieś bez aparatu który wazy mniej niż 2 kg![]()
Koniec OT
To czekamy na sample - upoluj jakiegoś gołębia czy wróbla chociaż nie tylko cegły..
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
OT cd. - eee tam - moja ma na to argument nie do przebicia - s3 jest ladny, maly i ma obrotowy ekranikZamieszczone przez arturs
![]()
postaram sie.. jak pogoda dopisze to wyjde z tym szklem na dwor (monopod dopiero zostal zamowiony wiec jestem zdany na statyw albo w miare dobre swiatlo..zobaczymy jak to z tym ostatnim jutro bedzie w KatowicachZamieszczone przez arturs
)
pozdr.
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 10-01-2007 o 01:00
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 10-01-2007 o 11:07
Na tych pierwszych to troche pojechales... 1/160 przy 500mm![]()
a na 50mm 1/3200. Mi też jest trudno nie poruszyć przy tej ogniskowej![]()
to bylo robione rano, przy niespecjalnym swietle :-? .. robione z samowyzwalaczem bez podniesienia lustra.. zaraz wrzuce kolejne - teraz juz robione w dobrym sloncu - jakos tak dzis nad Katowicami blekitne niebo wiec wzialem sigme na spacerek :grin:
edit:
f6,3
f6,3
f10
f10
a tak to wyglada z 350d ma 500mm![]()
teraz jeszcze troche obycia z tym szklem bo do tej pory najwieksza ogniskowa na jakiej pstrykalem to 300 w sigmie 70-300.. a te dodatkowe 200mm to duzy przeskok![]()
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 10-01-2007 o 15:22
no to ja teraz mam dopiero dylematjak jeszcze udowodnisz mi ze pstrykanie z ręki jest możliwe to biore ja bez zastanowienia
![]()
EOS 350D + Grip | Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 | Canon 70-200/4L | Sigma 17-70 f/2.8-4.5 | Canon 50mm f/1.8 | 430EX | SanDisk ultra II 1 GB
z reki przy efektywnych 800mm i f/6.3 (ktore jak widac dobrze jeszcze domknac)?
po drugie, masz 70-200/4 a podchodzisz tak entuzjastycznie do tej jakosci z 50-500?