Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 78

Wątek: Nagody CB

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Zlot w Pradze był najbardziej absurdalny i jednocześnie udany!
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Zlot w Pradze był najbardziej absurdalny i jednocześnie udany!
    no mnie kurde tam nie było a Ciebie tomku znowu nie było w Katowicach ja i tak jestem za Katowicami :}

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

zlot w katowicach jak najbardziej, nie mial nic wspolnego z fotografia moze tylko tyle ze aparaty byly w ym samym mieszkaniu co zlotowicze a czy udany ? oj mysle ze wczesniej takiego zlotu nie bylo i dlugo nie bedzie
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mimo ze wszyscy w humorze to ja jak najbardziej serio prosze o zdjecie mnie z nominowanych trolli, gdyz zdecydowanie sie z ta nominacja nie zgadzam a wrecz jest mi bardzo przykro ze snow (z racji jakiejs tam dyskusji juz nie pamietam jakiej) az taka uraze do mnie zywi ze tego typu pomyslem "blysnal".
    Sam siebie uwazam za najwiekszego pogromce trolli, wyczuwam je z baaardzo daleka (odpowiedni podwatek tylko dla moderatorow jest dobrym na to dowodem), ale skromnie nie bede proponowal takiej kategorii bo sa to ciezko zmierzalne, a jeszcze ciezej zauwazalne dokonania - tego typu walka odbywa sie czesto na poziomie PW/podforum moderatorskie/usuwanie/banowanie/walka z zaczepkami pozaforumowymi.
    Choc w sumie wcale mnie nie dziwi, ze uzytkownicy ktorym jakis moderator smial zwrocic uwage, wlasnie w ten sposob odwdzieczaja sie za utrzymywanie porzadku na forum - gratuluje * . Przemyslcie to sobie powaznie. EOT.

* - ulubiona emotka Viteza

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

OK. może już czas wybrać najlepsze kategorie ?

Bywalec
    Miasto
    Wyspa Uznam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Mimo ze wszyscy w humorze to ja jak najbardziej serio prosze o zdjecie mnie z nominowanych trolli, ...
    Choc w sumie wcale mnie nie dziwi, ze uzytkownicy ktorym jakis moderator smial zwrocic uwage, wlasnie w ten sposob odwdzieczaja sie za utrzymywanie porzadku na forum - gratuluje * . Przemyslcie to sobie powaznie. EOT.

* - ulubiona emotka Viteza
    Kolego nominacja to nominacja. Możesz ostentacyjnie nie odebrać nagrody.:-D

Czyli kategoria powinna być najwięcej / najmniej.
    Czytam. Czytam.
    Robert
    Kalibrajce na Wyspach

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Sam siebie uwazam za najwiekszego pogromce trolli, wyczuwam je z baaardzo daleka
    Przychodzi mi na mysl taka sentencja, ktora mozna by tu zastosowac z odpowiednim upgrade'em: "chcesz byc swietnym lowca trolli?? Zacznij myslec jak troll":wink: oj Vitez o nagrode czlowiek sie nie ubiega, ja sie dostaje. Spojrzcie na antynoble - robia z gosci idiotow ale niektorzy i tak maja jaja zeby odebrac nagrode:grin:
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

jako ze temat juz dojrzal proponuje spotkac sie w drugi dzien swiat tj. wtorek 26 grudnia o godzinie 20 na kanale irc, kapitula otwarta dla kazdego kto chce zabrac glos, tam przedyskutujemy i przyznamy nagrody
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Jakoś słabo widzę to przedsięwzięcie .
    Na irca jeszcze nikt z chcących zabrać głos się nie zalogował .

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fan nr 1 Zobacz posta
    No to jak się rozpędzamy z tymi kategoriami to może jeszcze jedna ( bardzo ważna ,jak sądzę, dla niektórych)

-największy BF/FF
    O! wreszcie coś dla mnie! Z tego powodu mam już drugi korpus 30D, piąty egzemplarz 50/1.4 a na Żytniej byłem w tej sprawie juz ok. 10 razy i znam imiona większości pracowników

P.S Zdaje się że to nie koniec bo ostatnio znowu coś wykryłem :]

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów