Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: ebay.pl - ale dno

Mieszany widok

Domyślnie

Korzystam z obu serwisow. Jesli chodzi o funkcjonalnosc to mimo przyzwyczajen z allegro uwazam ze ebay ma pare dodatkow, ktorych brakuje mi na allegro jako sprzedajacemu - byc moze sa one w dodatkowo platnym managerze sprzedazy, nie pamietam bo nie zamierzam za to placic, zrobilem sobie na kompie swojego managera. Tak czy siak na obu brakuje mi mozliwosci trwalego "szukaj" czyli chce kupic Canona 5d to wpisuje to do okienka poinformuj mnie o nowych aukcjach i codziennie dostaje raport (zalozmy przez 14 dni) czy pojawilo sie cos nowego z taka nazwa aukcji. Teraz trzeba samemu "recznie" szukac. Albo po prostu kategorii KUPIE. Zostawialoby sie ogloszenie co potrzeba i sprzedawcy sami skladaliby oferty, cos jak tu na forum, tyle ze w systemie.

Bywalec Awatar orte
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pito Zobacz posta
    Tak czy siak na obu brakuje mi mozliwosci trwalego "szukaj" czyli chce kupic Canona 5d to wpisuje to do okienka poinformuj mnie o nowych aukcjach i codziennie dostaje raport (zalozmy przez 14 dni) czy pojawilo sie cos nowego z taka nazwa aukcji. Teraz trzeba samemu "recznie" szukac.
    Przecież na Alledrogo jest taka opcja, dodajesz kategorię np.
    Allegro › Fotografia › Aparaty fotograficzne › Cyfrowe › Lustrzanki › Canon
    do ulubionych kategorii wyszukiwania i ustanawiasz "filtr", tzn.
    wchodzisz w interesującą cię kategorię, u nas Allegro ...... Canon i wpisujesz w szukajke "5d", wyswietla ci jakieś rezultaty i po prawej stronie masz
    "Dodaj do ulubionych kryteriów wyszukiwania", klikasz i sprawdzasz na dole czy jest "ptaszek" przy subskrybcji klikasz poniżej dodaj i ....... już

Mam nadzieje że pomogłem.
    Z eBayem pokombinuj sam

P.S.

Na eBay kupuję, na Alledrogo sprzedaję
    Da się wyżyć
    Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
    10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z

Uprawnienia umieszczania postów