Strona 14 z 36 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 351

Wątek: [kjoanna] zapraszam:)

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gutek Zobacz posta
    Jeśli się zrobi panel administracyjny do flasha to sama aktualizacja (dodawanie zdjęć) trwa parę chwil

Zobacz na moje portfolio tam zrobiłem panel do flasha. Prace i fotografie dodaje w kilka minut.
    fajną masz stronkę Gutek ! ale czy nie wnerwia cie, że każda fotka musi się doczytywać? ja ciągnę ze stanów, w chacie mam stałe, bardzo szybkie łącze, mimo to na każdą twoją fotkę muszę czekać do 10sec.
    nie lepiej zrobić tak jak u mnie - wszystko się wczytuje raz a dobrze, trzeba chwilkę poczekać ale potem chodzi płynnie i nawet off-line
    z tym panelem administracyjnym to prawda, ja osobiście nie mam, ale mam katalog do którego wrzucam fotki, a później zmieniam, plik xml i Flash sam sobie czyta co potrzeba, po za tym Falsh wygląda wszędzie tak samo
    pozdrawiam

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    fajną masz stronkę Gutek ! ale czy nie wnerwia cie, że każda fotka musi się doczytywać? ja ciągnę ze stanów, w chacie mam stałe, bardzo szybkie łącze, mimo to na każdą twoją fotkę muszę czekać do 10sec.
    nie lepiej zrobić tak jak u mnie - wszystko się wczytuje raz a dobrze, trzeba chwilkę poczekać ale potem chodzi płynnie i nawet off-line
    dzięki

co do zdjęć to swf'y z podstronami zajmują już zbyt dużo żeby tam dorzucić jeszcze pliki ze zdjęciami. Dodatkowo to był by problem dla panelu administracyjnego, bo zdjęcia zaszyte w swf'ie były by na "sztywno" bez możliwości dodania.

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    wszystko się wczytuje raz a dobrze, trzeba chwilkę poczekać ale potem chodzi płynnie i nawet off-line
    raz a dobrze od tej koncepcji sie odchodzi, poza tym VanMurder Twoja strona ma jeszcze jeden minus... nie mozna dowolnie w niej sie poruszac, czlowiek jest skazany na ciagle przewijanie stron a ten skrypt do przewijania stron jest juz zbyt obskakny i nie robi wrazenia ;-)

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Dawno mnie nie bylo.

Przedstawiam Ole

62.

63.

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

pierwszy kadr spoko, fajna GO
    drugi -> do kosza poza pogrubia modelkę, doświetlone za ostro powstały niekorzystne cienie i bliskie przepaleń plamy na policzku, nie wypoziomowany parkan w tle psuje dodatkowo kompozycję ...
    pozdrawiam
    ps nie podoba mi się że wszystko jest jakieś takie Orwosko-żółte

Domyślnie

mi natomiast bardziej podoba się obróbka niż zdjęcia, trochę za mało "powietrza" nad głową

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

a mi najbardziej okulary w poetretach chyba chodzi o to by pokazac oczy nie wiem , nie znam sie , ale az chcialoby sie zobaczyc i oczy
    na 2 chyba reflektora uzywalas

Domyślnie

Jedynka lepsza, ale dwojka nie jest do kosza, bez przesady. Fakt, ze modelke rozdelo w brzuchu, mozna to skorygowac Reszta moim zdaniem dobrze sie prezentuje, krzywy horyzont, ot taki uliczny shot w modowym klimacie.

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

cos jak do gazetki Reserved, ale 62 jest lepsz niz ostatnia

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Dzieki za uwagi

Dorzucam jeszcze jedno z tej sesji

64.