kurcze no proszę co osoba to inny gust mi akurat kompletnie się nie poodba światło na 108...jest takie....nijakie....mi takie wychodzi na fuji superiinie znoszę jej ;p za to ostatnie z wiązanka i bucikami podobaja mi się
właśnie sympatyczne ciepłe zdjęcia....jeśli chodzi o sukienkę to się zastanawiałam czy czasem coś z balansem bieli się nie skopsało...no ale może taki zamysł autora
nie do końca podoba mi się pierwszy portret panny młodej.... niestety jak dla mnie faktura welonu gryzie się z cerą panny młodej...przydałoby się jakies zmiękczenie bo uważam, że niekorzystnie to wyszło..tyle ode mnie no i powodzenia w dalszej karierze ....kobiety mają wyczucie jeśli chodzi o zdjęcia ślubne...widać to ciepło bijące od kobiety...i myślę, że jak potrenujesz to pięknie będziesz to przedstawiała...ucz się od najlepszych -> Kalina![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Sergiusz nie wiedzialam o te marynarce-nastepnym razem bede o tym pamietala, dzieki
Paenka co do zdjec z sukienka to po prostu je ocieplilam, lubie taka zolta tonacje.
Jesli chodzi o cere PM to, niestety, czeka mnie duzo pracy ale to juz przed samym drukowaniem sie za to zabiore.
Dzieki za komentarze.
Dodaje jeszcze z dzisiejszego spaceru:
111.
112.
no wiem ze to juz drastyczna przeróbka, jednak ten nos wyszedl za dlugi, niestety![]()
hmm postać we mgle? fajne takie inne
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
az wrocilem do tego zdjecia - rzeczywiscie. w ogole za duzy, pardon za pomylke slowna, trzeba odespac weekend![]()
111 i 112...jak się robi takie rozświetlone zdjęcia? czy ja mogłabym prosić na maila zdjęcie przed ? jeśli nie chcesz tutaj umieszczać...jak z obróbką?
yy no tak...nie znam fachowych określeń;p chodzi mi o tę taką poświatę a'la schyłek lata
a zdjęcie to pod slonce robione i dopalone lampa?