Strona 13 z 36 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 351

Wątek: [kjoanna] zapraszam:)

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

No w wielkich bolach narodzila sie moja stronka

Zapraszam serdecznie i prosze o uwagi.

http://www.jk-photostudio.com/

Początki nałogu
    Miasto
    Somewhere in Europe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kjoanna Zobacz posta
    Zapraszam serdecznie i prosze o uwagi.
    Nie wdając się w ocenę fotek (wystarczająco dużo o nich już tu powiedziano ;-) ) jedna uwaga techniczna.
    Brakuje mi opcji miniaturek. Zmuszasz gości do oglądania fotek jedna po drugiej. Nie każdy będzie miał tyle cierpliwości...
    Poza tym - O.K. 8)
    Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jakość zdjęć na stronce nie za słaba czasem?
    Miniaturki lub numerowanie zdjęć by się przydało...reszta się podoba..można zrobić też wersję PL :P
    Ostatnio edytowane przez Arturek ; 08-08-2007 o 23:30

Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M@riusz Zobacz posta
    Nie wdając się w ocenę fotek (wystarczająco dużo o nich już tu powiedziano ;-) ) jedna uwaga techniczna.
    Brakuje mi opcji miniaturek. Zmuszasz gości do oglądania fotek jedna po drugiej. Nie każdy będzie miał tyle cierpliwości...
    Poza tym - O.K. 8)
    Cytat Zamieszczone przez Arturek Zobacz posta
    Jakość zdjęć na stronce nie za słaba czasem?
    Miniaturki lub numerowanie zdjęć by się przydało...reszta się podoba..można zrobić też wersję PL :P
    Eee ja miniaturek nie lubie (wiem ze ta strona dla mnie nie jest )

A co do jakosci to sama juz nie wiem bo wydaje mi sie ze i tak wolno sie strona laduje wiec jak jeszcze wieksze pliki dam to bedzie kicha...

A tu cos z dzisiaj:

60.

61.

Początki nałogu
    Miasto
    Somewhere in Europe

Domyślnie

Eee ja miniaturek nie lubie (wiem ze ta strona dla mnie nie jest )
    Ja też nie przepadam, ale wkurza mnie brak możliwości zobaczenia kompletu zdjęć w galerii (chociażby oddzielnie w każdej kategorii).
    Przecież można zrobić "index" miniatur oddzielnie. Nie musi się ładować na początku...
    A co do jakosci to sama juz nie wiem bo wydaje mi sie ze i tak wolno sie strona laduje wiec jak jeszcze wieksze pliki dam to bedzie kicha...
    Są fajne programy (on-line) do "odchudzania" grafiki. Wielkość fotki pozostaje ta sama, ale po obróbce jest "lżejsza". Utrata jakości jest minimalna, a "waga" zjeżdża o dobre 50%.
    Nie pamiętam URL - ale w weekend, jak będe miał więcej czasu, spróbuję poszukać.

M@riusz
    Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300

Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M@riusz Zobacz posta

Są fajne programy (on-line) do "odchudzania" grafiki. Wielkość fotki pozostaje ta sama, ale po obróbce jest "lżejsza". Utrata jakości jest minimalna, a "waga" zjeżdża o dobre 50%.
    Nie pamiętam URL - ale w weekend, jak będe miał więcej czasu, spróbuję poszukać.

M@riusz
    Odchudzic moge off-line-to nie problem tylko ze MZ strona wolno sie laduje wiec nie wiem czy dawac wiecej kb

Pozdrawiam

Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    nie widzisz zdjęcia czy nie widzisz różnicy?
    link powinien działać, na wszelki wypadek jeszcze raz
    http://adammphoto.com/piotrdanieltkdokwadratu.jpg
    Wczoraj weszlam na CB z Windowsa i zdjecie sie wyswietlilo... Cos mi Safari nawala chyba

Pozdrawiam

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Wczoraj weszlam na CB z Windowsa i zdjecie sie wyswietlilo... Cos mi Safari nawala chyba

Pozdrawiam
    No i jak? Ci się podoba ta fuzja ?
    Moje Safari jakoś bez zarzutu chodzi ... którego masz OS'a?
    Fotki ładuje na swojego ftp'a Cyberduck'iem, tak że wszystko powinno być w porzo...
    a co do fotek 60 i 61 to znam skądś ta dziewczynę i co dziwne tego psa też
    DeJa Vu czy cóś
    pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha bardzo fajne masz "About Me" na stronce, jeno z lepszych jakie czytałem, ale coś ze czcionką nie tak na całej stronie i na przyciskach jakieś dziwne kropy (szumy jak by po kompresji) kto Ci tą stronkę robił to wyśle mu bombę pocztą
    słuchaj jak masz problemy, zrób stronę sama, służę radą, i pomocą ... najlepszy do tego jest teraz Flash, nie kituje i wcale nie jest taki trudny, jak masz czas, to możesz zaoszczędzić kupę szmalu i będziesz miała gwarancje że będzie chodzić i wyglądać tak jak ty chcesz, a nie jak webmajster chce
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 11-08-2007 o 06:12 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    No i jak? Ci się podoba ta fuzja ?
    Moje Safari jakoś bez zarzutu chodzi ... którego masz OS'a?
    Fotki ładuje na swojego ftp'a Cyberduck'iem, tak że wszystko powinno być w porzo...
    a co do fotek 60 i 61 to znam skądś ta dziewczynę i co dziwne tego psa też
    DeJa Vu czy cóś
    pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha bardzo fajne masz "About Me" na stronce, jeno z lepszych jakie czytałem, ale coś ze czcionką nie tak na całej stronie i na przyciskach jakieś dziwne kropy (szumy jak by po kompresji) kto Ci tą stronkę robił to wyśle mu bombę pocztą
    słuchaj jak masz problemy, zrób stronę sama, służę radą, i pomocą ... najlepszy do tego jest teraz Flash, nie kituje i wcale nie jest taki trudny, jak masz czas, to możesz zaoszczędzić kupę szmalu i będziesz miała gwarancje że będzie chodzić i wyglądać tak jak ty chcesz, a nie jak webmajster chce

Mam 10.4.10 a Safari to 2.0.4. Ze zdjeciami w Twoim watku tez mialam problemy... A w innych jest ok wiec wina lezy po Twojej stronie

A skad znasz ta dziewczyne? To moja nowa modelka (zero doswiadczenia )

A c to strony to dziekuje ze chcialo Ci sie zajrzec i podzielic uwagami.
    O co dokladnie chodzi z ta czcionka? Z tymi szumami tez nie wiem.
    Flash owszem podoba mi sie ale wiem ze duzo roboty pozniej nawet z aktualizacja ze nie wspomne o samym tworzeniu.

Pozdrawiam

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Flash owszem podoba mi sie ale wiem ze duzo roboty pozniej nawet z aktualizacja ze nie wspomne o samym tworzeniu.
    Pozdrawiam
    Jeśli się zrobi panel administracyjny do flasha to sama aktualizacja (dodawanie zdjęć) trwa parę chwil

Zobacz na moje portfolio tam zrobiłem panel do flasha. Prace i fotografie dodaje w kilka minut.
    Ostatnio edytowane przez gutek ; 11-08-2007 o 14:14

Strona 13 z 36 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów