To JACK RUSSEL TERRIER ?? Dokładnie taki jak 'Majlo' z Maski z Jimem Carreyem? Świetne są te psy. Wersja z długą sierścią też mi się podoba.
Fotki nice!
Przekaze-dzieki
Obawiam sie ze najpierw musze pozbyc sie 17-40.
A szczerze powiem jak kiedys to byl obiektyw moich fotograficznych marzen to teraz jakos tak... Zawiodlam sie chyba. Wole stalki
Taj dokladnie ten sam. Z tym ze ten egzemplarz ma takie troche przerosniete uszyPolecam wszystkim tym ktorzy potrzebuja troche rozruchy-Jacky sa bardzo energiczne.
A mi się z fisha' podoba zwłaszcza 35. A psiak?? Rewelka portety![]()
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.pl
kjoanna , niestety nie widzę tych fotografii![]()
Apropos tego 47 i 48 ... już chciałem narzekać, że w 47 nie widać całej sukni, a tutaj następna fotka - wszystko jasno i już śmiać się chce - bardzo ciekawy pomysłGratuluję
Canon 400d + kit + Sigma 70 - 300 APO + Canon 50 1.8
Moje zdjęcia
Radzio Jogger - mój blog
Redlog.pl - blog piłkarski
Asia, mnie sie wydaje jakby ciut bieli zabraklo. Masz ladne czernie , poltony a gdzies braluje takiej czystej bieli. Poza tym dla mnie zdjecia ladne, w kilku fajne pomysly. Dla mnie na Tak!
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje