Dodam jeszcze jedno.
78. Ta biedna owieczka sie zgubila. Drac sie w nieboglosy szukala swojej rodziny
74 - dobry pomysł, podoba mi się
77 - w sumie zdjęcie ot takie sobie, ale jednak coś w sobie ma :-)
ostatnia owieczka jakoś nie specjalnie mi się podoba
Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams
75 bardzo mi się podoba
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
ciekawy klimat w sumie z tą owieczką na 78, "wychodzi z kadru" ..she looks like she doesn't care...
wiem że zdjęcie jest pewnie wypoziomowane ale robi wrażenie jakby kadr był przekręcony jakieś 5 stopni w prawo ....
pozdrawiam
hej ja nie jestem specem od fotek ale ta 75 jest jakby trójwymiarowa przynajmniej ja tak widzę i dlatego mi się podoba chciałabym takie zdjęcie zrobić
pozdraiwam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Bardzo mi się podoba rozpędzone niebo na 76. Niby nic szczególnego, ale lubię niebieskie zdjęcia i chciałabym pobiegać po tej plaży. Mam oczywiście wrażenie, że kadr leci w lewo i niedosyt lewej strony, bo chciałabym zobaczyć, skąd te chmurki startują, ale jak se tam polecę, to i zobaczę![]()