Polecam akumulatorki Premium Gold działają bez zarzutu z oryginalnymi ładowarkami.
Polecam akumulatorki Premium Gold działają bez zarzutu z oryginalnymi ładowarkami.
Czyli to również te : http://allegro.pl/item146142747_akum...0d_bp_511.html
Akurat w święta teraz będę w Zgorzelcu to sobie podjade i od razu wypróbuje jak będą dobre to kupie dwa :P.
Teraz pytanie a co z tamtym akumulatorem co kupiłem :/ Do wyrzucenia
Szkoda, że nie zajrzałem tutaj wcześniej :/
"Mądry polak po szkodzie" :/
A czy nie lepiej kupić jakieś o pojemności 2500 mAh? Powinny chyba działac dłużej....
comatus - akumulatorki 2500 mAh to pic na wodze. Normalnie sa one maksymalnie 1200 mAh. 2500 mAh to tylko chwyt marketingowy. Rozmawiałem nt. tych akumulatorków i powiedział mi to co napisałem Ci powyżej.
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
Czyli Premium Gold są OK?
Bo musz sobie kupić nowy aku, bo mój obecny nie chce za długo działac bez ładowania, a głupio jak mnie gdzieś zaskoczy brak prądu![]()
Mam taki dziwny problem. Jakiś czas temu kupiłem sobe aku Premium Gold. I jak trzaskam fotyw temperaturze powyżej ok. 5 st celsjusz to jest spoko, nie jakoś rewelacyjnie, ale na poziomie używanego oryginału, ale jak jest mróz to mogiła. Dosłownie 3 zdjęcia i koniec, aparat się wyłancza. Oryginał wytrzymuje znacznie dłużej. W czym rzecz?