Pokaż wyniki od 1 do 10 z 67

Wątek: Kategoria sprzedam - czy czasem nas nie obrażają niektórzy sprzedawcy?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Wini
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oddech Zobacz posta
    Czasem się zastanawiam, że niektórzy sprzedający mają całe CB w głębokim poważaniu.
    Tak, rozumiem Twoje odczucia. Przy moim 5-tym poscie na tym forum z sugestią zakupu 135/2 otrzymałem od jednego z czołowych userów propozycję zakupu za 36,5 za roczny, gdy 3 przystanki dalej mam za 35,5 za nówkę z roczną gwaranclą Cn Pl. Wiesz, wszystko jest kwestią smaku. trzeba po prostu odróżniać..
    Wini

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wini Zobacz posta
    Tak, rozumiem Twoje odczucia. Przy moim 5-tym poscie na tym forum z sugestią zakupu 135/2 otrzymałem od jednego z czołowych userów propozycję zakupu za 36,5 za roczny, gdy 3 przystanki dalej mam za 35,5 za nówkę z roczną gwaranclą Cn Pl. Wiesz, wszystko jest kwestią smaku. trzeba po prostu odróżniać..
    Ta i w ogole to kazdy wysylajac propozycje sprzedazy powinien brac uwage ceny we wszystkich mozliwych sklepach i lokalizacjach (co w Twoim przypadku jest niemozliwe bo nie napisales skad jestes). Trzeba bylo odpisac ze za tyle chodza nowe a za uzywana proponujesz mu tyle a tyle. Chlopie (badz dziecko - nie wiem co napisac bo zapomniales podac wieku) to sa normalne negocjacje finansowe jak wszedzie na tym swiecie. Nie podoba CI sie cena i nie chcesz negocjowac grzecznie odpisujesz albo olewasz propozycje i koniec.

A gdybys jeszcze nie wiedzial to codziennie przeplacasz chodzac do sklepow bo w hurtowniach taniej za wschodnia granica taniej i jakos nie piszesz nigdzie ze sztuczne nabijanie cen jest brakiem smaku
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Ta i w ogole to kazdy wysylajac propozycje sprzedazy powinien brac uwage ceny we wszystkich mozliwych sklepach i lokalizacjach (co w Twoim przypadku jest niemozliwe bo nie napisales skad jestes). Trzeba bylo odpisac ze za tyle chodza nowe a za uzywana proponujesz mu tyle a tyle. Chlopie (badz dziecko - nie wiem co napisac bo zapomniales podac wieku) to sa normalne negocjacje finansowe jak wszedzie na tym swiecie. Nie podoba CI sie cena i nie chcesz negocjowac grzecznie odpisujesz albo olewasz propozycje i koniec.

A gdybys jeszcze nie wiedzial to codziennie przeplacasz chodzac do sklepow bo w hurtowniach taniej za wschodnia granica taniej i jakos nie piszesz nigdzie ze sztuczne nabijanie cen jest brakiem smaku
    Hehe... chyba lecisz za wysoko Rozluźnij pośladki i potraktuj ten wątek, tak jakby go nie było

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Hehe... chyba lecisz za wysoko Rozluźnij pośladki i potraktuj ten wątek, tak jakby go nie było

Pozdrawiam
    Qrde jak mnie moja Judytka uczy plywac to karze spinac posladki ... wchodze na forum musze rozluzniac ... wezcie ustalcie jakas wspolna wersje bo sie jeszcze jakiegos niezytu odbytu nabawie
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Bywalec
    Miasto
    usa

Domyślnie

Pozdrawiam
    Tak na moje oko to Twoj watek chlopie !!
    To sie moze zachowuj !
    Jakby to byla odpowiedz na moj tekst to pewnie bym dostal bana za to co Ci odpowiedzialem :^)))))

No to oddech - luzujesz ... wiesz co i odplywasz ... tez wiesz gdzie.
    Oddychaj bardzo gleboko
    Canon 1D Mk.IIn, 24-70/2.8L, 70-200/4L IS, itd itp

Uprawnienia umieszczania postów