Robiłem zdjecia wewnątrz w październiku, ze statywu jakieś 2m od ochroniarza. Nie było najmniejszych problemów.
Robiłem zdjecia wewnątrz w październiku, ze statywu jakieś 2m od ochroniarza. Nie było najmniejszych problemów.
perqsista wciagnac Cie na liste chetnych?![]()
matka
((((()))))
Nie wiem czy dam rade - jakby co to się dopiszę. Czasu jeszcze trochę zostało.
a dlaczego 20-ta? niektórzy chcieliby dojechać,ale na niedzielną nocke nie da rady![]()
...trzydzieścide...
hę?
wysłane.
"Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
flickr
Panowie, prosze o przesuniecie tematu do srody, matczyna wymowka - zachorowalo mi dziecko i jestem uwiazana.
licze na pozytywne rozpatrzenie wniosku![]()
matka
((((()))))
Ja wybaczam w zupełności...od marca rozpoczynam imprezę o nazwie "Być tatą" więc już teraz pełna wyrozumiałość z mojej strony![]()
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny
to do środy
"Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
flickr
Cóż, ja też nie będę protestował. Co więcej - wykorzystam to przesunięcie termnu do swoich niecnych celów. Niewykluczone, że dojdzie do poprawy pogody![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
ja tylko zerkam za okno, ale warunki pogodowe skutecznie zniechęcają do robienia zdjęć..
O obiektywach wiem prawie wszystko