zdecydowanie 2, klimat osiągnięty BW jest MZ ciekawszy, w jedynce pierwszoplanowa lampa przepalona i glówna wieża waląca się jest zła dla odbioru.
zdecydowanie 2, klimat osiągnięty BW jest MZ ciekawszy, w jedynce pierwszoplanowa lampa przepalona i glówna wieża waląca się jest zła dla odbioru.
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
ja stawiam na 1 - nocne oswiatlenie faktycznie okazalo sie trafione, a samo ujecie jest nietuzinkowe, z mocnymi elementami. Jedynie lampa moze rozpraszac - ale moze taki byl zamysl autora? W kazdym razie ja cenie sobie zdjecia pokazujace indywidualne podejscie do tematu - 1 taka wlasnie jest.
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
Oba są ciekawe. W 1 drobne detale, na drugim i trzecim planie tworzą ciekawy "smaczek" zdjęcia. 2 to z kolei ciekawy klimacik, podszyty niepokojem.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Ja kliknąłem na 2 jakoś bardziej mi klimat odpowiada no i przypominają mi się czasy jak tam faktycznie był STARY browar i fajny klub bluesowy w którym przesiadywałem nocami eh to były czasy. A w 1 ta lampa za mocno daje po oczach jak by w niej się tlił jakiś płomyczek to by było super.
Ps 2 leci troche w lewo czy ja mam omamy?
Blues... Jabole w parku... Co to były za beztroskie czasy![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
hyhy czasy jaboli przeżywałem mieszkając jeszcze w Szczecinie![]()
"Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
flickr
na pierwszy rzut oka 1, glos na 2.
1 ciekawa natomiast 2nigdy nie widzialam SB z takiej perspektywy i w dodatku B&W.
i domyslam sie, ktore zdjecie kogo![]()
matka
((((()))))
to teraz zdradź nam matko jaki Ty miałaś pomysł![]()
"Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
flickr
glos poszedl na druga pozycje, ciekawy kadr no i cz&b wersja ktora oddaje bardziej industrialny klimat miejsca. chcialoby sie sie zobaczyc zdjecie nr 1 zrobione w nocy z pozycji nr2 (bez przepalen w lampach). dobra rywalizacja :-)