Cytat Zamieszczone przez sepq Zobacz posta
Ja polecam Foto Expert
http://www.fotoexpert.pl/
We wrześniu br. zakupiłem tam nowy obiektyw Tamron 28-75 XR Di LD (i coś tam jeszcze...). Cena 1369 złotych, co jest dobrą ceną w porównaniu do innych sklepów (zresztą wyczaiłem tę ofertę na www.ceneo.pl ). Koszty wysyłki towaru pokrył sprzedający. Towar dostarczono kurierem dzień po złożeniu zamówienia, mimo iż od miasta, w którym sklep ma firmę dzieli mnie kilkaset kilometrów. Co do objęcia promocją, to zaraz po złożeniu zamówienia dzwonił do mnie przedstawiciel firmy próbując namówić mnie do kupna filtra UV na ten obiektyw w jakiejś podobno korzystnej cenie (mówię "podobno", bo nie sprawdzałem).
Co tam jeszcze było w tych punktach wymienionych przez Kubamana? Informacje dodatkowe... Wiem, że to off topic, ale kolega niedawno kupował tam Sigmę Apo 70-300 DG Macro i został potraktowany tak jak ja, czyli miło, solidnie, rzetelnie, szybko, fachowo, tanio, kulturalnie... Jednym słowem: polecam!
ja miałem okazję pare razy, a ostatnio w jednej sprawie (szkło sigma 17-35):
1. osobiście bo mam blisko
2. pisałem maila

a)szkła na stanie nie było

b)chciałem je oczywiśce przestrzelić z własnym body była to prośba jaką przedstawiałęm przed zakupem, jasno i grzecznie

odp. 1. szefa jak mniemam niebyło ew. się zmienił bo Panowie zachowywali sie jak muchy po pierwszym mrozie, przy szefie kupowałem pół roku wcześniej tamrona i z własnym body próbowałem jego 70-200 IS, na odpowiedź jednoznaczną (sprowadzanie szkła z gdańska, możliwość przestrzelenia)sie nie doczekałem w każdym razie i poszedłem sobie

odp. 2. odpowiedzi na mail wysłany na początku grudnia już po wizycie w sklepie(ta sama sprawa) nie doczekałem sie do dziś

pozdrawiam