Sam kupowałem w Adoramie i również mogę polecić ten sklep. Miałem z nimi trzy razy kontakt. Za pierwszym razem trafiłem do nich przez Amazon.com, kupowałem Sigmę 50/2.8 macro. Zapłaciłem kartą, obiektyw został wysłany na dares hotelu gdzie przebywał kolega na szkoleniu. Wszystko odbyło się bez problemów. Za drugim razem, robili problem z autoryzacją karty, korespondoałem z nimi. Kiedy w końcu wysłali towar, przyjechał do hotelu w poniedziałek a ja w sobotę wróciłem do Polski. Nie wiedziałem co będzie z towarem i kasą. Napisałem do konsultanta, trochę był niezadowolony ale przesyłka wróciła do nich a kasa na moją kartę. W tym miesiącu byłem kolejny raz w USA. Najpierw zamówiłem jedno szkiełko dla kolegi za 300 $ poszło bez problemów, potem drugie zamówienie za 2000 $ i .... odezwał się wskazany konsultant (można przy składaniu zamówienia wybrać osobę) aby poinformować, że sprawdzają kartę etc. a za dwa dni przysłał maila, że jest o.k. i zaczynają realizację zamówienia. Po dwóch dniach szkła czekały w recepcji hotelu.
Mają dobre ceny i porządną obsługę, akceptują napewno MasterCard.