Dobrze dobrze, cierpliwościDziewczyny dostaną zdjęcia
A w temacie pewnie się pojawi więcej tylko nam Amperek wyskoczył z batllem więc nikt nie wystawia
![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Ja niestety mam mało zdjęć - nastrój na robienie zdjęć mi się popsuł po, fatalnym w skutkach, upadku lampy błyskowej. Dziś jadę na Tamkę - trzymajcie kciuki, bo prawdopodobnie to kondensator![]()
Skasowali mi ;(
A ja mam złą wiadomośc
Dzwoniłem dziś do Wytwórni Elementow Wielkopłytowych "Warszawa Świderska", potocznie zwanej Fabryką Domów, i niestety nie ma możliwości wejścia na teren wytwórni.
Możemy próbowac jakieś pisma kierowac do głównego szefa całej wytwórni, ale szansa na uzyskanie zgody jest jak 1:1000000. Przynajmniej takie informacje uzyskałem telefonicznie.
Jeśli ktoś jest dobry w pisaniu podań itp. pism, to podaję namiary:
Przedsiębiorstwo Państwowe Wytwórnia Elementów Wielkopłytowych "Warszawa
Świderska"
ul. Świderska 37
03-128 Warszawa
tel. 811-87-85
811-86-74
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Na centralu też zdjęć nie wolno było robić[każdy mówił,*że amatorom jest ciężko uzyskać zgodę], ale jak się wysłało podanie do głównego zarządu, to po tygodniu przyznali pozwolenie na dwa dniEsteper - pisz podanie, albo Suchy niech napisze
Suchy załatwił cegielnię, to może i fabrykę domów mu się uda
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Ostatnio edytowane przez suchyHc ; 10-04-2007 o 12:01 Powód: Automerged Doublepost
Skasowali mi ;(
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie