Na resztę musisz Mungo poczekac, bo battle trwa.
Na resztę musisz Mungo poczekac, bo battle trwa.
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Co to?! To wy tylko modelki cykaliście?!![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Wiesz jakoś dziwnym trafem strasznie mało architektury tego miejsca udało mi się uchwycic![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Ale zegarek masz?![]()
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
A moglby ktos obyty podpisac ta zbiorowke kto jest kto?
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Dwojka jest swietna! A 1 i 3 to tak oklepany temat, ze musialby czlowiek cos wybitnego zrobic zeby bylo ciekawie ;-)
--------------------------------
To ja wrzuce cos od siebie:
1. Julia
Ostatnio edytowane przez jatzzek ; 10-04-2007 o 07:35
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?
Na dole od lewej:
Makudonarudo, Esteper, Conic, Amper, o nich oparta Patrycja - wizażystka, Karolina - modelka, kolega Estepera z Olympusem:P , Jatzzek.
Na górze od prawej:
Małżonka Jatzzka;-) , Asia - modelka, Konrad, Alis, SuchyHc z żoną na plecach, Julia - modelka, Ela - modelka, Kasia - siostra Eli.
Jak kogoś pomyliłem, to przepraszam i prosze o poprawienie
1. Krzesło to taki klasyk
2. Ekstra - podoba mnie sie bardzo.
3. Tez mi sie podoba - gałeczki były gitesss i chyba kazdy sie nimi bawił
A na architekture, to sie tam jeszcze wybiore... ale przy dziewczynach? - nie chcialem zeby pomyslaly ze są nieinteresujące
.................................................. ............................
Wszyscy śpia po nocy z Photoshopem?![]()
Ostatnio edytowane przez suchyHc ; 09-04-2007 o 19:07 Powód: Automerged Doublepost
Skasowali mi ;(
Ja tak przegladam zdjecia i albo nie umiem uzywac AF albo moja 85/1.8 musi pojsc do jakiejs kalibracjiDuzo fajnych kadrow musialem odrzucic z powodu braku ostrosci.
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?