Strona 23 z 27 PierwszyPierwszy ... 132122232425 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 267

Wątek: [Marki k/W-wy] Cegielnia

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Taa ja i podanie... Gdybym jeszcze coś sensownego umiał sklecic to no problemo

Wiesz co, ja to mam jeszcze pomysł
    Jeśli FSO Hala nr.1 nie zostało wyburzone to może by tam spróbowac, bo wejście na ten teren nie było problemem, 5 minut rozmowy z ochroniarzem i luz.
    Mosty ? Hmm... może byc w sumie

Kolaj: co to za boskie miejsce ??
    Co do wchodzenia na "głupa" to nie ma co ryzykowac, wiem to po wypadzie na Odolany, SOKistów mogłem miec na głowie, więc podchodzę z dystansem teraz do wchodzenia na różne tereny, bez pozwolenia, lub jakiejś rozmowy z ochroną.

Poza tym ciekawych miejsc jest sporo:
    - Fabryka Domów (narazie sprawa wygląda jak wygląda)
    - Odolany (bez pozwolenia też raczej ciężko)
    - FSO Hala nr.1
    - Polam (jeśli nie boicie się rtęci wychodzącej ze ścian to też kwestia rozmowy z ochroniarzem)
    - Ursus Fabryka Ciągników (jak tu sprawa wejścia wygląda nie wiem, bo jeszcze nie miałem czasu tam się przejechac)
    - Baseny Legii (albo na glupa przez dziurę w ogrodzeniu, albo dłuuuuga rozmowa z ochroną i pewnie jeszcze jakaś butelka dla nich za fatygę).
    Ostatnio edytowane przez esteper ; 10-04-2007 o 12:09
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    Kolaj: co to za boskie miejsce ??
    To są jakieś opuszczone zakłady, nie mam pojęcia co, wygląda na niczyje. Mieści się w Piasecznie. Jadąc Puławską od Ursynowa, mijasz po lewej stronie Auchan i na najbliższych światłach w lewo (chyba w ul. Energetyczną). Tam zaraz jest Fashion House, który należy minąć i już jesteś na miejscu. Fajna sprawa, szczególnie, jak przez powybijane okna wpada słoneczko.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

P@ty
    Guest

Domyślnie

Ja juz Suchemu mówiłam, że fajna miejscówka jest również w budynkach dawnych PZO, maja bardzo rozbudowne, stare i opuszczone piwnice w podobnym klimacie... Tylko, ze to Praga jest moi drodzy Ulica Grochowska sto ileś... Jeśli się nie boicie o sprzęty to można by było się podpytać, już tam byłam, mi się podobało

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Byłem w PZO, pozwolenie trzeba załatwić odgórnie. Chociaż jakby większą grupką pogadać z ochroniarzem, to pewnie by wpuścił. Bo już chciał nas wpuścić, jednak powiedział, że nie ma nic ciekawego. To się nie prosiliśmy więcej...
    Co to bezpieczeństwa na Pradze - dopóki sie ze sprzętem nie lansujesz, dopóty jesteś bezpieczna/y.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Początki nałogu
    Miasto
    Grójec

Domyślnie

A kto by atakował 10 chłopa z cięzkimi statywami? już nie mówiąc że mamy narzędzia do robienia bardzo dobrych portretów pamięciowych

P@ty
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Makudonarudo Zobacz posta
    A kto by atakował 10 chłopa z cięzkimi statywami? już nie mówiąc że mamy narzędzia do robienia bardzo dobrych portretów pamięciowych
    Oj to chyba Pragi nie znasz Co prawda ja jestem z p.południe, tu nie ma takiego hadrcore'u,ale na Grochowie mam znajomych, hehe Najbezpieczniej właśnie się nie afiszować ze sprzętem, ale to może być troszkę cieżkie do zrobienia statywy, agregaty, lampy... dużo tego macie, a wszystkiego nie wymienie
    A tak całkiem na poważnie, mogę się podpytać co z tym PZO, kiedyś gadałam z jakąś babeczką stamtąd i mówiła, że wielkich problemów z wejściem nie powinno być... A wnętrza, moim zdaniem sa tam ciekawe

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

OO Siema Makudonarudo! tak się zastanawiałem, kiedy się pojawisz. Wrzucisz jakieś swoje fotki?
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

mateuss
    Guest

Domyślnie

praga ?? przecież to oaza spokoju! na grochowskiej to mamy mnóstwo takich klimatów jest wfm jeszcze i stare domki kamienice. grochowska? ulica bezprawia ;p (taka mała ściema) przygotowujeswoje zdjątka.

P@ty
    Guest

Domyślnie

stara praga - dużo starych i klimatycznych miejsc, proste! Niestety ja bylam w jednym tylko, ale jeśli znacie więcej, można zrobić mały rajd: ładna pogoda, ładne modelki i jedziem!

Początki nałogu
    Miasto
    Grójec

Domyślnie

Siema siema Mungo Już kolega przechwycił ta fotkę na której siedzę za sterami jako że kiedyś miałem ksywkę czołg a tam były takie wajchy

Fotki zmniejszone to ja będę wrzucał tutaj
    makudo.shou.pl

Choć tutaj jest mały procent z tych co zrobiłem , ale te w miarę ciekawe i nie powtarzające się

Co do pragi to faktycznie mało ją znam już pomijając fakt że jestem z poza warszawy . ale jak już tam jestem to unikam tamtych rejonów

Właśnie przed sekundą koleżanka dała mi linka do ciekawej strony .
    Nie wiem czy jest wam znana ale może sie przydać do kolejnych plenerków.

http://www.opuszczone.com/index.php

Strona 23 z 27 PierwszyPierwszy ... 132122232425 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów