5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Tak przypomniało mi się, dla miłośników ptaków: w dawnych czasach[czyt. 6-7 lat temu] po tamtejszych polach chadzały bażanty. Może i teraz chadzają?Dla kogo nie starczy modelek idzie na bażanty
Do jutra!
Pzdr,
Tomek
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Ale Panie opiekunie wycieczki jeszcze 5 minut![]()
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Pewnie za pozno ale warto sprobowac. Niechktos wezmie jak moze jakis cz-b film. Najlepiej taki do wywolania recznego (najlepiej jakis Ilford ale lubie tez gruboziarnista Agfe i Fuji). Ja odkupie. W swiatecznych przygotowaniach zapomnialem zaopatrzec sie w film! A do naszej akcji marzylem o fajnej blonie cz-b :-(
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?
Chyba tak![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Wszyscy caliMungo wstawiaj zdjęcie "paparazzi"
![]()
ja jestem
esteper: dawaj zbiorówkę![]()
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
Dotarłem.
Rany jak mi zimno :smile:
Ale te buty to już mogłeś mi odkurzyć w photoshopie ;-)
Ostatnio edytowane przez CoNic ; 07-04-2007 o 15:22
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()