Pokaż wyniki od 1 do 10 z 94

Wątek: Otwieracz MP3 - który??

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar danny
    Miasto
    Haga (NL)

Domyślnie

ipody... klasa sama w sobie. wygla - trzeba przyznac - znakomicie, i nawet produkuje dzwiek niczego sobie.
    ale same z tym problemy - ajtjunsy nalezy (z tego co wiem) 'naprawic' we wlasnym zakresie bo inaczej oddzial fbi/cia/marine cor wpadnie z okrzykiem gin piracie, nie masz orginalnego kabla - lezymy, zywotnosc baterii pozostawia wiele do zyczenia. o cenach nie wspominam. gdzies doczytalem ze po ok 18 miesiacach intensywnego uzytkowania bateria siada (oki - zdarza sie, tak?), jednak jest to po mysli apla. nowa mozna dostac, ale taniej kupic nowego grajka...
    sasiad ma duzego 30gigowego poda - eee... wole moj koreanski badziew; ekran takiej samej wielkosci, podlanczalnosc lepsza, karte moge mu zapakowac jaki mi malo miejsca, obraz bardziej w moim guscie no i rozmiar mniejszy.

jako stary pececiarz, wychowany na dosie, paskalu i ami pro, jakos applowskie cuda do mnie nie przemawiaja...

nasir: gratulacje oby ci dobrze sluzyl
    analog i prajmy.
    cyfra gdzieś w kącie.

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danny Zobacz posta

nasir: gratulacje oby ci dobrze sluzyl

No już prawie roczek go mam. Nie ma z nim kłopotów
    EOS 400D , EF 400/5.6 L USM

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danny Zobacz posta
    jako stary pececiarz, wychowany na dosie, paskalu i ami pro, jakos applowskie cuda do mnie nie przemawiaja...
    Ja racze stary pececiarz nie jestem, ale i do mnie applowskie cuda nie przemawiają, ale z innego powodu - nie wierzę reklamie i im jest jej więcej tym bardziej jestem nieufny

Uprawnienia umieszczania postów