w ipodach przeraza mnie ze staly sie "kultowe". niby z jakiego powodu? ze mtv i reklama? nie masz bialych sluchawek to znaczy zes cienias?
przyznaje ze dizajn (podobnie jak i same aple) jest bardzo udany, ale zeby zaraz kultowe...
w ipodach przeraza mnie ze staly sie "kultowe". niby z jakiego powodu? ze mtv i reklama? nie masz bialych sluchawek to znaczy zes cienias?
przyznaje ze dizajn (podobnie jak i same aple) jest bardzo udany, ale zeby zaraz kultowe...
analog i prajmy.
cyfra gdzieś w kącie.
No jak to dlaczego? Od 2001 roku Apple sprzedalo 100000000 (tak, sto milionow) iPodow. To wlasnie iPody zapoczatkowaly ere przenosnych empetrojek. Do tego dochodzi iTStore i iTunes, ktore wzajemniej sie uzupelniaja. No jak ktos woli uzywac chinskiej podroby to prosze bardzo, ale zeby sie oburzac, ze iPod jest kultowy?
P.S.
Uprzedzam pytanie bonka i odpowiadam: Nie, nie mam iPoda![]()
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 28-05-2007 o 17:26
W takim razie te dwa małe gadżety, które kupiłem jeszcze na studiach (jeden ok. 1999, a drugi koło 2001) musiały być chyba wytworem wyobraźni poimprezowego kaca ;-) Wiadomo, akademiki...
A ze słowem "kultowy" to bym uważał... w dzisiejszych czasach to jest średni komplement![]()
Obserwuje te biale (ostatnio czarne) wynalazki od jakiegos czasu, i jestem swiecie przekonany, ze 3/4 tej sprzedazy (jak nie wiecej) poszlo na zastepowanie starego zlomu z padnietymi bateriami czy uszkodzonego w inny sposob przez posiadaczy wczesniejszych generacji.
Po wejsciu nowszego modelu nagle stare znikaja, mimo ze wczesniej bylo ich pelno.
Apple pewnie sie do tego nigdy nie przyzna, mimo ze dzieki itunes sa w stanie to chyba dosyc precyzyjnie policzyc.
Poza tym rysowalnosc ipodow w stosunku wspomnianego T10 jest koszmarna.
...
Kultowość IPoda polega raczej na jego rozpoznawalności. IPod jest rozpoznawany wszędzie i właściwie każdy jest w stanie powiedzieć co to jest... no dobra, moja babcia niew ipodach przeraza mnie ze staly sie "kultowe". niby z jakiego powodu? ze mtv i reklama? nie masz bialych sluchawek to znaczy zes cienias?
Ale zapytaj się kogoś o IRivera to większość osób nie będzie wiedziała co to. To samo tyczy się IAudio, mimo tego, że są to najlepsze odtwarzacze.
Ślubna
No i niestety N.