Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 94

Wątek: Otwieracz MP3 - który??

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Macałem dziś i iRivera T10 i Zen'a Nano Plus.
    Creative wychodzi przy nim na plastikowy 'badziew' Różnica w jakości materiału dosyć wielka. Widać, że Creative będzie się mocno rysował etc.
    Jest zrobiony z plastiku niczym moja mydelniczka w łazience :P
    Jakości dźwięku nie sprawdzałem bo nie działały oba Kerfur rulez!
    Hehe, pora coś kupić a nie ględzić

Coś już napisał Awatar danny
    Miasto
    Haga (NL)

Domyślnie

a tez dorzuce cos od siebie...
    od jakiegos czasu tez mnie ssalo na na otwieracza, i juz-juz-juz sie z gaska witalem gdy sie dowiedzialem ze sa tez takie co toto video graja... nie nalezy oczekiwac zbyt wiele - cala ta technologia przypomina mi zegarki z kalkulatorkami z lat '80 ale to detal.
    dorwalem cowon'a d2 - 4giga pamieci wbudowanej, slot na sd, troche mniejsze jak paczka fajek (ekran niewiele mniejszy), radio, video do 30fps + kopa wodotryskow. na mp3 leci 47 godzin (sprawdzalem; producent sugeruje 50).
    osobiscie - polecam

ps. do tego jeszcze zdaly by sie sluchawki, jakis fjuteral, pare kart...
    analog i prajmy.
    cyfra gdzieś w kącie.

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

to ja dodam swoje 3gr
    jakies 3 lata temu kupilem sobie Creative MuVo TX FM 512 MB i przyznam ze bardzo fajnie to gralo , bylo male i dosyc wygodne w obsludze
    jakies 2 miechy temu moja siostra kupila sobie tez mp3 ale samsunga k3 1gb i przyznam ze naprawde super to gra(szczegolnie jak kupi sie lepsze sluchwaki niz te dolancza do zestawu) wyglada naprawde extra a na dodatek jest bardzo latwe w obsludze
    slyszalem wiele negatywnych opini na temat samsungow i chce powiedziec ze naprawde wiele z nich to ma sie malo do rzeczywistosci
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

dorwalem cowon'a
    No z tego co kojarzę, to Cowon jest produkowany przez IAudio - producenta najlepszych odtwarzaczy na rynku.

Generalnie to "święta trójca" prezentuje się tak:
    Pierwsze miejsce: IAudio
    Drugie miejsce: IRIver
    Trzecie miejsce: Apple i jego IPod

Te firmy produkują najlepsze odtwarzacze, najlepiej grające, mające najczystszy dźwięk. Pozostałe to trzaski, szumy, itd. Co prawda to też zależy od słuchawek, ale porównajcie sobie takiego IAudio z jakimś Zenem Creative'a na tych samych słuchawkach - różnica będzie słyszalna
    Ślubna
    No i niestety N.

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

PrzemeS zgadzam sie z Toba ale co do pierwszych 2 miejsc
    to trzeci - IPod jest juz kultowy , swietna reklama i design ich mp3 spowodowal to ze malo kto nie wiem co to IPod
    ale slyszalem od wielu osob ktorzy pracuja w np sklemach z sprzetem Audio ze te caly IPod sa przereklamowane i nie mowia ze zle graja ale ze sa one porownywalne z innymi firmami ....na ile to prawda nie wiem
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

No cóż... Ja pracuję w sklepie, który prowadzi między innymi sprzęt audio (w ograniczonym zakresie, ale jednak ) i prawda jest taka, że IPod gra dobrze. Fakt faktem, że nie tak dobrze jak "zabawki" IAudio lub IRivera, ale myślę, że można spokojnie uznać, że jest to jeden z bardziej udanych odtwarzaczy.

Ale masz rację, reklama dźwignią handlu, a IPod jest znakomicie rozreklamowany, bo właściwie jest rozpoznawany na całym świecie.
    Ślubna
    No i niestety N.

Bywalec

Domyślnie

A ja sobie kupiłem takie cudo.
    http://www.pentagram.eu/products/mp3...vanquish_fm_rt

Nie wiem, może już znacie bo już jakiś czas na rynku jest.

Dla mnie rozwiązanie jest rewelacyjne. Nie muszę kupować odtwarzacza mp3 do samochodu, dzięki temu szyby mam wciąż całe
    EOS 400D , EF 400/5.6 L USM

Coś już napisał Awatar danny
    Miasto
    Haga (NL)

Domyślnie

ipody... klasa sama w sobie. wygla - trzeba przyznac - znakomicie, i nawet produkuje dzwiek niczego sobie.
    ale same z tym problemy - ajtjunsy nalezy (z tego co wiem) 'naprawic' we wlasnym zakresie bo inaczej oddzial fbi/cia/marine cor wpadnie z okrzykiem gin piracie, nie masz orginalnego kabla - lezymy, zywotnosc baterii pozostawia wiele do zyczenia. o cenach nie wspominam. gdzies doczytalem ze po ok 18 miesiacach intensywnego uzytkowania bateria siada (oki - zdarza sie, tak?), jednak jest to po mysli apla. nowa mozna dostac, ale taniej kupic nowego grajka...
    sasiad ma duzego 30gigowego poda - eee... wole moj koreanski badziew; ekran takiej samej wielkosci, podlanczalnosc lepsza, karte moge mu zapakowac jaki mi malo miejsca, obraz bardziej w moim guscie no i rozmiar mniejszy.

jako stary pececiarz, wychowany na dosie, paskalu i ami pro, jakos applowskie cuda do mnie nie przemawiaja...

nasir: gratulacje oby ci dobrze sluzyl
    analog i prajmy.
    cyfra gdzieś w kącie.

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danny Zobacz posta

nasir: gratulacje oby ci dobrze sluzyl

No już prawie roczek go mam. Nie ma z nim kłopotów
    EOS 400D , EF 400/5.6 L USM

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danny Zobacz posta
    jako stary pececiarz, wychowany na dosie, paskalu i ami pro, jakos applowskie cuda do mnie nie przemawiaja...
    Ja racze stary pececiarz nie jestem, ale i do mnie applowskie cuda nie przemawiają, ale z innego powodu - nie wierzę reklamie i im jest jej więcej tym bardziej jestem nieufny

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów