wszystko ok poza tym przepaleniem na błotniku, kadr i nasycenie bardzo mi odpowiadają
wszystko ok poza tym przepaleniem na błotniku, kadr i nasycenie bardzo mi odpowiadają
dzisiaj rano byłem na plenerze, na razie wrzucam jedno, za niedługo jeszcze kilka pokażę.
było by fajniejsze, gdyby tło ginęło gdzieś we mgle albo przynajmniej w nieostrości
Takie Sylwestrowe:
Wkrótce kilka portretów..
Ostatnio edytowane przez SenK ; 07-01-2007 o 17:11
Czemu nie wysłałeś na battle fajerwerki?Byś miał spore szanse. Wg mnie świetne foto.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
super zdjecie '' fajerwerki '' zawsze marzylem zeby takie miec w swojej galerii
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Nie wiedziałem, że jest
Tak jak chounki..
Muszę częsciej zaglądać na battle, albo niech mnie ktoś wyzwie :]
Ostatnio edytowane przez SenK ; 07-01-2007 o 17:11
Fajerwerki masz udane i to w układzie, który mnie się osobiście podoba. Choinka też bardzo udana, zdecydowanie lepsza niż ta, która w battle'u zdobywa najwięcej głosów.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Kolejny update, doszło kilka portrecików do działu "Ludzie"
http://senkowski.pl/index.php?p=gal&id=3&sgal=5
A tu jedno zdjęcie: