Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: hack galerii

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Oakhallow Zobacz posta
    Swoją drogą jest nauczka, że nie wolno do stref zaufanych wrzucać własnych stron i należy je traktować jak każdą inną w necie, czyli z dużą dozą ostrożności.
    Nauczka jest... ale IMHO zupełnie inna

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nawet domyślam się jaka.
    Ale potem Płatnik sam się obsłuży a np Oblivion sam sie wygra

Oakhallow
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Coś już napisał
    Miasto
    Michigan, USA

Domyślnie

Nawet domyślam się jaka.
    Ale potem Płatnik sam się obsłuży a np Oblivion sam sie wygra

Oakhallow
    wpisz w uruchom "msconfig" zobacz co ci sie laduje prz starcie systemu, mozna znalesc interesujacy stuff prosty i wygodny sposob bez przegladania rejestrow

--
    marnow

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Tam wszystkiego nie ma.
    puszka, szkieŁko i błyskotka

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Code Stuff Starter i/ub Secure Task Manager.
    Rowniez platna wersja Ad-aware ma calkiem ladny czysciciel startupu.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ech, postawiłem wszystko od nowa i znowu podobna historia. Tym razem mniej subtelnie. Usunąłem wszystkie mg2 z serwera i zostałem bez galerii.
    No i teraz zastanawiam się czy to kwestia dziurawej aplikacji mg2 (notabene wystarczy spojrzeć na oficjalne forum skryptu, żeby zobaczyć, że twórca nie bardzo radzi sobie z wszelkimi zabezpieczeniami, co drugi post to linki erotyczne), czy też kwestia zabezpieczeń serwera (nazwa.pl zarzeka się, że to wina skryptu, ale znowuż ja nie ufam im jak psom) i na innym serwerze nie będzie takich wpadek??
    W sumie pytanie do innych użytkowników tego skryptu, czy mieliście problemy z włamaniami i podstawianiem różnych niefajnych rzeczy?

Oakhallow
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

W sumie pytanie do innych użytkowników tego skryptu, czy mieliście problemy z włamaniami i podstawianiem różnych niefajnych rzeczy?
    A moze wydasz pare zl mies na hostowana, gotowa ale dostosowywalna galerie i niech sie inni tym przejmuja? Kolejne kilka przyczyn wrzodow mniej z zycia 8) .

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Czy masz na myśli coś konkretnego, poza Pbase, które od razu przyszło mi do głowy.

Oakhallow

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Czy masz na myśli coś konkretnego, poza Pbase, które od razu przyszło mi do głowy.
    Mi tam akurat pbase pasuje, ale wybor w sieci jest spory.
    Na forum bylo omawiane np tu:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=16447
    http://canon-board.info/showthread.php?t=14414

I pewnie jeszcze troche w googlu

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

Na na mg2 jade od dluzszego czasu. Zero takich akcji jak opisujesz. Galeria jest na serwerze mojego IPS ( lokalna siec osiedlowa).
    podpis...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów