Nawet domyślam się jaka.
Ale potem Płatnik sam się obsłuży a np Oblivion sam sie wygra![]()
Oakhallow
Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...
Tam wszystkiego nie ma.
puszka, szkieŁko i błyskotka
Code Stuff Starter i/ub Secure Task Manager.
Rowniez platna wersja Ad-aware ma calkiem ladny czysciciel startupu.
Ech, postawiłem wszystko od nowa i znowu podobna historia. Tym razem mniej subtelnie. Usunąłem wszystkie mg2 z serwera i zostałem bez galerii.
No i teraz zastanawiam się czy to kwestia dziurawej aplikacji mg2 (notabene wystarczy spojrzeć na oficjalne forum skryptu, żeby zobaczyć, że twórca nie bardzo radzi sobie z wszelkimi zabezpieczeniami, co drugi post to linki erotyczne), czy też kwestia zabezpieczeń serwera (nazwa.pl zarzeka się, że to wina skryptu, ale znowuż ja nie ufam im jak psom) i na innym serwerze nie będzie takich wpadek??
W sumie pytanie do innych użytkowników tego skryptu, czy mieliście problemy z włamaniami i podstawianiem różnych niefajnych rzeczy?
Oakhallow
Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...
Czy masz na myśli coś konkretnego, poza Pbase, które od razu przyszło mi do głowy.
Oakhallow
Mi tam akurat pbase pasuje, ale wybor w sieci jest spory.
Na forum bylo omawiane np tu:
http://canon-board.info/showthread.php?t=16447
http://canon-board.info/showthread.php?t=14414
I pewnie jeszcze troche w googlu![]()
Na na mg2 jade od dluzszego czasu. Zero takich akcji jak opisujesz. Galeria jest na serwerze mojego IPS ( lokalna siec osiedlowa).
podpis...