Pokaż wyniki od 1 do 10 z 558

Wątek: Serwis Canona E-csi Warszawa na ul. Żytniej - ceny?

Mieszany widok

vord
    Guest

Domyślnie

580EXII - upadła z wys ok 2m z pocket wizardem przyczepionym. złamała się biedna w pół w miejscu "zgięcia" i trzyma się jedynie na kablach, błyska i reszta działa, ale niestety - średnio mi się to podoba więc CSI mi zaproponowało 540zł za wymianę obudowy i czegoś zwanego Pivot-Ass'ami... niestety, za taką kwotę to ja wolę sobie to sam naprawić poxipolem...

Początki nałogu Awatar Szczur88
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vord Zobacz posta
    580EXII - upadła z wys ok 2m z pocket wizardem przyczepionym. złamała się biedna w pół w miejscu "zgięcia" i trzyma się jedynie na kablach, błyska i reszta działa, ale niestety - średnio mi się to podoba więc CSI mi zaproponowało 540zł za wymianę obudowy i czegoś zwanego Pivot-Ass'ami... niestety, za taką kwotę to ja wolę sobie to sam naprawić poxipolem...
    Poszukaj serwisu, który ma na składzie np sfajczoną 580EX II (kiedyś coś takiego mieliśmy, nie wiem, czy dalej jest...), serwisów dużo, więc szansa na znalezienie nie taka znowu mała. Myślę, że do 200zł taka naprawa w tym wypadku.
    www.t-jack.pl
    Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.

Uprawnienia umieszczania postów