Pokaż wyniki od 1 do 10 z 558

Wątek: Serwis Canona E-csi Warszawa na ul. Żytniej - ceny?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez besson Zobacz posta
    zawiozłem 40D na czyszczenie matrycy, odbieram sprawdzam 5 plamek, mówię to a ten gość beszczelnie mi odpowiada, że właśnie jak zmieniałem obiektyw to mogło wpaść. Nie wspomnę tu o marnej zagrywce na dzień dobry, że chyba mam rysę na matrycy. Żenuła. Z tego co czytam ten wątek to dużo gorszych przypadków jest cała masa. Jako CB jesteśmy poważną społecznością powinniśmy wystosować pismo jako forum do Canon Japan nie wierzę, że przejdzie to bez echa proponuję kopie pisma zamieścić w paru opiniotwórczych pismach. Co Wy na to?
    Pomijając zachowanie serwisu to czyszczenie matrycy jest tak trywialną sprawą, że wożenie tam aparatu w tym celu to prośba o kłopoty...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Dopiero zaczyna Awatar besson
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski / Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Pomijając zachowanie serwisu to czyszczenie matrycy jest tak trywialną sprawą, że wożenie tam aparatu w tym celu to prośba o kłopoty...
    Krzychu jeśli chcesz zapłacę Tobie za czyszczenie skoro to taka trywialna sprawa, ja próbowałem i efekt był niezadawalający. Użyłem alkoholu izopropylowego i pałeczek - nie byłem w stanie wyczyścić przy krwaędziach i narożnikach

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez besson Zobacz posta
    Krzychu jeśli chcesz zapłacę Tobie za czyszczenie skoro to taka trywialna sprawa, ja próbowałem i efekt był niezadawalający. Użyłem alkoholu izopropylowego i pałeczek - nie byłem w stanie wyczyścić przy krwaędziach i narożnikach
    Ja używam samych pałeczek na sucho i czyszczę tak że nie zostaje nic a ostatnio miewałem matrycę baaardzo brudne...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Dopiero zaczyna Awatar besson
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski / Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Ja używam samych pałeczek na sucho i czyszczę tak że nie zostaje nic a ostatnio miewałem matrycę baaardzo brudne...
    ile bierzesz za szkolenie chętnie się zapiszę

jakby co to poproszę o info na priv

Uprawnienia umieszczania postów